27 maj 2009

Små grodorna, små grodorna

är lustiga att se!
Små grodorna, små grodorna de växer väldigt, väldigt fort!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Första fotot på din groda var verkligen superskön.

/Margareta - Bildgatan

Sommarträdgården sa...

Grodor är roliga, och vad äter de tro?

anemonen sa...

Grattis så glad jag blev när jag fick se dessa bilder. Jag har faktiskt tänkt på dig och dina grodyngel. Du lyckades att föda upp dem. Riktigt bra gjort. Bilderna är supergoa på de små liven.

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Se der var den blitt større ja, de vokser veldig fort :o)

Charlotte - FO² sa...

Stilige bilder! Tøffe disse små :)

Ulrica sa...

Jag har nyligen fotat en något större groda som om ett tag ska får göra entre på bloggen:)

Olga T sa...

Grodorna här har hö i sitt vatten och den födan har de klarat sej på. Vi har bytt vatten och hör några gånger och en gång la vi också i vissna löv till dem.
Ulricas groda väntar jag med nöje på att få se!! Kan tänka mej att du har sådana på din tomt.

oumberligating sa...

Att då och då sätta sig ner och låta sig länkas vidare via sina tidigare "bloggkompisar" anser jag vara ett måste. Ja, faktiskt, för hur sk man annars kunna vidga sina vyer och få nya intryck/tankegångar.
Har haft ett lite längre "blogguppehåll" nu på en vecka(ler). Låter kanske inte som lång tid direkt, men för mig har det varit det. Personligen så skriver jag i första hand för att roa mig själv, ja jag vet att det låter lite konstigt, men självfallet så blir man glad när man får kommentarer runt det man visar eller skriver. Min blogg har bytt skepnad några gånger allt efter hur livet gestaltar sig och just nya intryck gör sig påminda.
Har faktiskt gjort tre inlägg idag, alla med humor som tema, svårt att se ibland, självklart, humor är olika från person till person men precis som med olika bloggar så är det variation i humorns som berikar.
Jag krånglar inte till det, skriver en kommentar på din fina och intressanta blogg, för att lämna ett avtryck att jag varit här och läst och just fått mig till livs lite nya "intryck"!
Kanske har vi mötts här i "bloggossfären" tidigare någon gång, men om vägarna möts ännu en gång så är det nog ingen skada skedd! torsdag idag, veckan närmar sig sitt slut, passar på att önska en trevlig helg!
Mvh ifrån Peter!
PS: Strunta i mitt sista inlägg, det om matematiken, det är en liten väl driven humorlinje som jag har, förstår självklart ingenting av det matematiska problemet(ler) Gör du? Gillar verkligen grodbilderna, fina!