8 mars 2010

I lördags

var jag vid havet och tittade på fåglar och njöt av solen. Ett par bilder därifrån har ni sett. Här kommer en till.

6 kommentarer:

BP sa...

Du verkar attrahera fåglar.. eller är det tvärtom;-)

PS. En fråga bara: du "jobbar" ju också med blogspot. Hur får man till det med "din" storlek av bilder? och hur blir man av med den där eländiga verifieringen för dom som kommenterar. Alla tips (=hjälp) är mycket välkomna... om du vill dela med dig vill säga. DS

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Pent der! Ser ut som det var litt fugleliv der også, snart begynner trekkfuglene å komme tilbake også, det gleder jeg meg til :)

Maria Thorbjörnsson sa...

Att man dras till detta ljuvliga blå...tur att vi har det så nära
Maria

Anonym sa...

Så vakkert! Blå himmel og blått hav så langt du ser, snø og vakre fugler. Du må ha hatt en alle tiders lørdag. :)
Nå smelter isen på Østensjøvannet fra dag til dag, og i løpet av et par uker kommer nok de første sommergjestene tilbake. Du verden som jeg gleder meg!!

Lykke til med fuglene på din kant Gärdsmygen, og nyt dagene. :)

Viola sa...

Nyydelig! :) Den hvite snøen ser ut som hvit sandstrand.. Så vakkert! :)

AnnaKK sa...

Åh, svanar! :-) Inte så ofta jag får chansen att komma ritkigt nära såna - i bästa fall en eller två gånger om året... Vågade du dej ända fram för att ta några närbildsporträtt också??? :-)

Mmmm, ekorrmataren funkar alla tiders! Blev väl inte så snygg - men funktionell, och det är ju huvudsaken. :-)

Du undrade vad det är jag vill fotografera framöver... Tja, det har ju blivit lite kul att få folk framför linsen nu på sistone, och jag märker att det är med dem som med djur... Ett tag är det kul att bara få bilder på dem, men efter hand så vill man att de lixom "ska göra något" också. Så det är väl DET jag ska försöka skaffa mej tillfällen att avbilda. Så med andra ord: Jag vill fotografera på ställen där folk är i aktion med något!!! Idrottsevenemang kan ju vara en grej, tex motocrosskörning. Marknader, tivolin... Modevisning - såna brukar det väl vara lite här och var på vårkanten??? 8-)