23 februari 2015

Tacksamhet


Ledighet
Pauser
Frisk
Lyckad resa
Systerskap
Sol!
God mat och goda fikor
Hemma
Kära återseenden


Eva - har startat en utmaning under rubriken Tacksamhet, där man listar det som förgyllt den gångna veckan.  Jag gör ett första försök att delta.

PS. En kommentar till bilden. En kvinnas t-shirt jag smygfotade på ett kafé. Gillade texten. Kvinnan var något till åren och hade troligtvis ett antal lektioner med sig!


4 kommentarer:

Mias Mix sa...

Vad roligt att du också är med! Finns så mycket att vara tacksam över.

BP sa...

Kul att du hakar på Evas utmaning. Men jag måste säga att din lista är betydligt kortare än hennes brukar vara - men det är ju första gången du är med så det finns hopp;-)

Den t-shirten gillar jag skarpt. Den meningen kan jag utan tvekan skriva under på!

Svar: Min mest trogna läsare (=du) känner mig bättre än vad jag känner mig själv;-) Bra det:-) Hade först tänkt att lägga upp fler bilder från självaste kontoret, men det hade blivit tjatigt och skrytigt, så jag tog dagsfärska bilder i stället.

Stare Ström sa...

Vilket härligt budskap! Det är väl till att se positivt på tillvaron!

svar: Jadå, jag ska rapportera om syrenerna klarar att slå ut! Jag klippte ner en syrenhäck i november och lät grenarna ligga på gräsmattan. För någon vecka sedan såg jag att knopparna fortsatt att växa så då fick några komma in.

Eva Trillian sa...

:) Så trevligt att du är med! Ingen tävling i längd på listor ;) ignorera den biten av BP's kommentar (Sorry BP - men du vet att jag gillar dig ändå;))!
Gillar t-shirten i bild. Heja kvinnan som bar den!