1 februari 2015

Mobilen är bra att ha när

jag återigen är ute och går utan kameran... för idag hittade jag strömstaren!
Och när vi stod och kikade på pilgrimsfalkarna plumsade det i vattnet, det visade sig vara en mink. Det sticker upp ett huvud här mellan stolparna.

 Men nu ska jag bli bättre på att ta med min lilla Nikon Nikke, på promenaderna. Den är grymt bra jämfört med i-phonen och går utmärkt att ha i fickan när jag inte vill kånka på storkameran.

Kan tala om att både snödroppar och påskliljor tittar upp ur marken!


9 kommentarer:

Freja sa...

Vilka fina möten du fick!

Stare Ström sa...

Jag glädjer mig också åt att ha en strömstare i lilla bäcken bredvid där jag bor. Den har hållit till här sedan oktober och jag blir så glad varje gång den niger för mig!

HelenTh sa...

Jag förstår inte riktigt, har våren redan börjat visa sig? Här är vi mitt i värsta vintersäsongen och det känns väldigt avlägset med snödroppar och påskliljor.

Semester & Mat sa...

Ja men se där ja, vilken gullig en!

Eva Trillian sa...

Vilka trevliga möten :) Men vårtecken? Redan?
Här har vi mer snö idag än vi haft sammanlagt under hela säsongen!

BP sa...

Vilka exotiska bilder du bjuder på! Grattis att du hittade Strömstaren. Å en mink har jag då aldrig sett irl. Kan den ha rymt från en farm kanske.

Jag har alltid min lilla Sonny med mig. Den väger ju ingenting och är lika behändig som din Nikke. Gillar inte heller iPhonens bilder med undantag nattbilder. Där slår den Sonnyn faktiskt - konstigt nog...

Grattis även till alla vårtecken. Här har det snöast non-stop i två dagar - suck:-(

Barbro sa...

Åh, detta är exotiskt. Titta in på min blogg så får du se.
Kan vi bo i samma land?
Men härligt att drömma, det blir vår här uppe också om än vi får vänta. I minst 3 månader innan vi får se våren titta upp ur marken.

cissi sa...

Vilken bra bild på lilla strömstaren. :) Och inte utan att jag blir lite avundsjuk när jag läser att snödropparna titta upp hos dej!

Mias Mix sa...

Gillar inte att fota med min mobil, lyckas nästan alltid få suddiga bilder. Borde köpa mig en liten kamera för den stora orkar jag ju inte släpa på jämt. Härliga bilder i vilket fall som helst. Och så underbart med vårtecken!