11 juni 2014

Vimmelkantig

Vimmelkantig är jag efter målgången i Blogg 100, men också efter mitt jobb de här tre dagarna denna vecka. 
Vimmelkantig var jag som jag skrivit om förut efter besöket i Jerusalem. Den känslan består.

7 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Det var en hel del vimmelkantigt det ;) Hoppas du kan ta det lugnt ett tag!

Marit Johansson sa...

Bra tolkning, jag förstår att man känner sig snurrig efter en sån resa. Måste vara en häftig upplevelse att besöka ett sådan historisk plats..

BP sa...

Vet du - vimmelkantig eller ej - att tjejerna/killarna i uniform är högskolestudenter som plugar militärlinjen!? Klart du vet! Å även om de bär vapen på bilden så kommer de aldrig delta i strid - de kommer att jobba inom säkerhetstjänsten eller som strateger.
Ja, nu är du kanske ännu mera vimmelkantig;-)

Å du - snart är det sommarlov i två månader för dig. Så liiiite får du lida nu;-)

PS. Eftersom du läste inlägget hos mig så förstår du att kusinen var tänkt till dig. Hoppas han kommer fram någon gång... DS.

Anonym sa...

Kan förstå vad du menar, mycket att se och många intryck att ta in. Jag skulle tycka det var lite obehagligt med alla soldater och vapen, men på en sån plats är det kanske det som är tryggheten.

Anneli - A'la Foto sa...

Ja, vimmelkantig kan man bli av många anledningar! En fin bild som visar en av dem! :)

Tack för ditt gillande om min bild! Nej, det är inte min katt utan en kattunge från en kull jag fick äran att fotografera för ett bra tag sen! Det är så roligt att få fotografera andras katter och kattungar! Själv har jag bara birmor (de vita med mask)

Freja sa...

Jag blir allt lite vimmelkantig bara av din bild, så mycket människor överallt, inte nått jag är överdrivet förtjust i, norrlänning som jag är...

MaMalena sa...

Kul att du gick i mål! Tack för kommentaren på min blogg. Jag är väldigt glad att jag gick på minglet. Kul talare och intressant att träffa folk irl. Hör av dej när behöver recept!