6 juni 2014

Minnesvärt

11 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Bild på bilder - det är väl kvintessensen av ordet minnesvärt eller hur?!

Hugskott och Höftskott sa...

Bilder som man nu tycker är sk*t, kan bara om några år vara hur värdefulla och intressanta som helst.

larans sa...

Väldigt minnesvärda bilder där i fönstret hos fotografen Elia Kahvedjian. Den ensamma figuren i gränden nere till öger; vilket ljus, vilken fin komposition.Googla fotografen och se fler minnesvärda bilder!

BP sa...

Redan innan jag kikade in hos dig visste jag att du skulle lägga upp en bild från Tel Aviv. Å hur visste jag det då? Jo, jag tänker göra precis samma sak:-)

BP sa...

Tack för den länken:-) En helt otrolig story...

Anonym sa...

Spännande bilder i fönstret. Varje bild som tas borde ses som något minnesvärt, det är ett ögonblick som aldrig kommer igen.

BP sa...

Svar: 1 000 tack för den länken. Kollade programmet och kan väl säga som så att det var minnesvärt. Alltså falafel till exempel på Carmel market för 14 kronor. De innehöll kanske inte alla av Tinas ingredienser - men fy f*n så goda dom var med såxerna.
Å att "walk Memory Lane" i Jerusalem, Jaffa och Tel Aviv - ja det var suveränt. Å den där tomaträtten - så simpel så otroligt god... Ett försök med svenska tomater lär nog inte vara so lyckat.
Å den där israeliska salladen (minus kanel dock) - heaven on earth. Tack tjejen!

Kicki sa...

Åh, så fint med alla inramade bidler!!

Erik Semlan sa...

Tack Larans för att du gav namnet och tipset att kolla upp fotografen Elia. Vilka bilder, vilken dokumentation! Verkar som hummus är lite av ett genomgående tema bland många av hans bilder. ;-)
Snyggt fönster är det, alltid kul med metabilder.
Verkar ha varit en mycket aktiv och intressant fotograf.

Freja sa...

Ett fönster fyllt av minnesvärda stunder, mer minnesvärt kan det knappas bli!

llh sa...

Ja fotografier är minnen av ögonblick, dyrbarare än vi kanske först fattar. Absolut mycket minnesvärd fotograf som jag inte kände till innan men gör nu tack vare dig och din bild.