15 januari 2010

Igår en solig dag

En riktigt skön dag faktiskt.
Ätran har en hel del isformationer som är spännande att se nu.
Så stod den här bänken så inbjudande, men ändå inte....
men det blir veckans bidrag till Bench of the week!

8 kommentarer:

RuneE sa...

Det er et vakker sted å spasere ser jeg, og spesielt når man har med kamera. Det er jo litt sol på benken din, så fem minutter kan man kanskje spander? :-)

AnnaKK sa...

Riktigt vårljus i dessa foton, ju! Underbart vackert!! :-)

Märkligt att det bara kan vara fint väder "ibland"!? Idag har det varit grått-grått-grått igen... Fast rent meterologiskt (eh? Nu stavade jag nog fel???) så är det ju faktiskt högryck nu.

Lasseivomma sa...

Gillar det där ljuset. Det blir en skön stämning i bilderna. Här har vi fortfarande softboxen på.

Lusthuset sa...

Tack för din kommentar hos mig som ju för en gång skull har lika vintrigt som uppåt landet. Det har jag inte tänkt på att det skulle vara några speciella måsar....kan det vara årsungar eller??? Skrattmås med sitt svarta huvud är det ju inte och de är väl dessutom större....ja inte vet jag, men söta och frusna verkade de vara i alla fall där de stod med sina smala ben i snön vid dammen tillsammans med gräsänder och rörhöns (du ser jag lär mig). Ha en skön helg. Kram!

anemonen sa...

jag njuter i fulla drag av dina bilder.

Rune A Karlsen (Bildebloggen) sa...

Her har du hatt en fin tur ser det ut til, flott vær og pene områder. Spennende med is og vann i kombinasjon som dette, kjempefine bilder! Ha en fin helg :)

BP sa...

Jag diggar isformationen. Wow!!! Men bänken hade jag nog också avstått ifrån.

Viola sa...

Du verden, der må det være flott å gå tur, langs den elven! Og en benk er man fortjent med, etter slike flotte bilder! :)