20 februari 2018

Favorit

Vad väljer man till temat favorit? Det finns så mycket och så många som är mina favoriter. Det får bli ett urval.

Självklart får det bli min favoritfågel Gärdsmygen som jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser. En sån liten söt varelse. Från första gången jag såg den har den känslan infunnit sig och när jag startade min blogg blev denna favoritfågel namnet på min blogg. 

Jag ritade ett hjärta på stranden på Alla hjärtans dag och skickade till mina mänskliga favoriter :) 
Dessutom är stranden och havet också favoriter hos mig. 

En favorit som inte finns hos mig längre är den här:


Katten Zigge, den som min son skulle ha, men som blev totalt förtjust i mig istället. Jag föll totalt för honom också och han blev min favorit. Tyvärr blev han bara hos oss i tre år sedan blev han offer för en bil. En så saknad favorit. 


http://gemsweeklyphotochallenge.blogspot.se/

14 kommentarer:

BP sa...

Gärdsmygen är en av mina största favoriter med, den mänskliga alltså som jag haft förmånen att träffa irl två gånger:-) Okej då, jag gillar din fågelfavorit också;-)

Hjärtat la du väl upp för några dagar sedan - en helt klar favo här:-)

Minns Zigge (ja, vi har ju "hängt ihop ett tag" om man säger så;-) Så tragiskt när en familjemedlem blir överkörda en bil... Visade du inte en bild av hans grav i din trädgård? Eller så minns jag helt fel, vilket är som sagt helt vanligt i min ålder;-)

Ett helt suveränt bidrag till temat:-)

Anki sa...

Ett alldeles perfekt inlägg på temat! Så är det ... några favoriter har lämnat oss och en del nya har tillkommit :) Gärdsmygen är verkligen en söt liten fågel!

Helén sa...

Ett jättefint inlägg. Det är svårt att bara välja en favorit, jag har inte fixat det än för jag tycker det är svårt. Jag vet inte om jag någonsin sett en Gärdsmyg. Den ser väldigt fin ut och det skulle vara skoj att få se en någon dag.

"LillaSyster" sa...

Fina favoriter! Tror aldrig jag sett en gärdsmyg i det fria! Underbara katten, tur att minnena lever och finns. Kram

Stare Ström sa...

Fina favoriter!

Anonym sa...

Ett strålande fint inlägg till temat.Eva på https://seniorvinklat.com/

Birgitta Malmstedt sa...

Djur och natur, det är viktiga saker i livet. Fina bilder dessutom!

Klimakteriehäxan sa...

Väldigt fina favoriter. Vilken vacker katt!

Violen sa...

Djur och natur, härliga favoriter!

Karin sa...

Gärdsmygen är underbar! Minns när jag hörde ljudet första gången, och smög på fågeln. Jag såg den sjunga, och blev verkligen förundrad. Hur kunde denna lilla fågel ha en sån kraftig sång?

Anneli - A'la Foto sa...

Jag har faktiskt alltid undrat över ditt namn på bloggen men aldrig kommit mig för att fråga! Nu fick jag det svaret! Och jag håller med om att det är en söt fågel men har nog aldrig sett den i verkligheten!
Stackars lilla fina kissen!! Fantastiskt vacker var han och förstår att han är både favorit och djupt saknad! <3

Paula sa...

Vilken söt liten fågel din favorit är! Förstår att du valt bloggnamnet efter den. Jag skulle välja stjärtmesen, som är min favoritfågel o besöker mitt fågelbord, men att ha en stjärt i bloggnamnet. njae, pörtet får duga.
Bilden på stranden med hjärtat är verkligen hjärtknipande vackert

Anni sa...

Vackra tankar bakom dina favoriter. Lilla gärdsmygen är verkligen en charmig fågel, jag blev så lycklig när jag fick syn på en här i min trädgård! Snyggt av dig att fånga den på bild, dessutom!

Byblixtra sa...

Gärdsmygen är en söt liten fågel som jag faktiskt inte tänkt på tidigare men det kanske beror på att den inte finns i Norrbotten.
Bilden med hjärtat är ju proffsig! Snyggt!
Så tråkigt att du förlorade fina kissen i en bilolycka.♥