21 februari 2014

En hälsning från Tel Aviv

 Gårdagen var vi på vandrade fot uppemot 7 timmar. Vi utforskade de norra delarna av staden, gick igenom Ha´yarkom park och besökte sedan Eretz Israel museum.
Ni kan ju fundera lite över fotot ovan så återkommer jag till det en annan gång. Fick låna sonens lilla Canon och fota med för tro det eller ej min nyrenoverade Nikon gick sönder igår :(( Ja nu var det objektivets tur att gå sönder. Min systemkamera är precis 5 år. Är det livslängden på kameror idag? När jag lagade kamerahuset stod jag och funderade på om det var bättre att köpa en ny. Priserna har sjunkit rejält sedan jag köpte min första digitalkamera för drygt 10 år sedan och även sedan Nikon D 90 köptes 2009. Nåväl, främre delen av objektivet lossnade och jag är glad att jag fick det i min hand.... Får se om jag hittar någon fotobutik som kan hjälpa mig, annars har jag ju i-phonen och sonens lilla kamera. Med två dagar kvar i staden har vi nu en lång "att göra-lista".

5 kommentarer:

BP sa...

Osis med kameran!!! Det finns en kameraaffär vid Dizengoff shopping center. Åsså är det ju second hand marknad vid Dizengoff fontänen idag. Där lagar dom kameror, fem minuter från hotellet.
Promenaden gjorde vi också, fint eller hur!!!
Åsså flög ni eller. Njut av resterande dagarna!

BP sa...

Nu förstår jag bilden!!! Sonen är smart - han fotade av bilden på muséet. Att jag kom på det alldeles själv... efter att ha googlat på betald arbetstid;-)

Olga T sa...

Kunde vart sonen men det bar hans mor!

Olga T sa...

...var...skulle det vara.

Fotade en skärm från en uppbyggd cockpit , den visade en inflygning över Tel Aviv.

Della sa...

Kul att läsa dina inlägg fån Tel Aviv och trakterna.