26 februari 2014

3D Factory länkar....

Visst är internet märkligt. Samma kväll som jag lagt ut mitt inlägg från besöket på 3D Factory i Tel Aviv dimper det ner ett mail i min mailbox från just 3d Factory. De har "snubblat" in på min blogg och sett att jag skrivit om dem. De undrar om de kan få mina foton och de länkar gärna till Twitter eller Facebook. Jag har ju varken Twitter eller Facebook men jag svarar att de kan få mina bilder och att de kan länka till min blogg. Jag skickade bilderna till dem.

Idag har de länkat till min blogg på sin Facebooksida. https://www.facebook.com/3dFactory
(Här har det blivit lite konstigt i deras inlägg, en kommentar till/på min blogg har hamnat där.)

Vi får väl se om mina foton blir använda på deras hemsida också...! Det hade ju varit lite kul.

Med vilken hastighet information sprids och vilka kontaktvägar som öppnar sig. Hela vår resa satt jag hemma i soffan och bokade själv. I Tel Aviv hade jag Skypekontakt dagligen med familjemedlemmar på hemmaplan. Att wifi är så tillgängligt i Israel är otroligt. Det passar att resa dit med ungdomar kan jag säga (ja det passade ju mig också förstås). Hemma i Sverige igen har jag träffat vänner som varit i Spanien och knappt kommit åt internet. Betalat för en timmes surfning i receptionen på hotellet och så kom de upp på rummet och det funkade inte. Nej det gick bara att surfa ifrån lobbyn visade det sig. Jag har samma erfarenhet ifrån mina två förra utlandsresor i Tyskland. Tycker nog att Europa får skärpa till sig på den punkten. Eller?

3 kommentarer:

BP sa...

Så kul att dom tackar för bilderna med länkar/twitter! Israel är ett av världens mest teknologiska länder, vilket man verkligen märkte där. Såg ett reportage om just Tel Aviv på BBC igår där det nämndes att hur många företag från USA söker sig till Tel Aviv - inte bara för att etablera sig där utan för att lära från israelerna.

3D-printern är i min favo färg:-)

Spanien är bedrövligt med wifi - jag vet, jag lider varje gång när jag är där. Däremot är Polen och Lettland nästan i klass med Israel /förutom hastigheten). Resten av Europa borde kanske göra ett studiebesök...

BP sa...

Svar:
1. Japp, det var maken:-)
2. Klart jag såg att du la upp två inlägg. Är varken blind eller dum;-) Fast jag vill se fler inlägg om Israel, men de kommer antar jag!
3. Ska anmäla mig till blogg 100 nu. Då har jag ingen ursäkt sedan;-) Å för dig är det ju en motivering att blogga mera regelbundet igen. Å om man inte fullföljer - so what! Dessutom är det ju ett väldigt känt företag = seriöst. Å inga givna tema heller - så då är det ju bara göra som vanligt...

Marit Johansson sa...

Ja Spanien är ju kända (eller rättare sagt ökända) för kass uppkoppling.
Så himla kul att de använder dina bilder!!