19 februari 2014

130 Rock Apartments

 För dig som tänker åka till Tel Aviv kan jag varmt rekommendera detta hotell! Jag stortrivs här. Här finns allt på rummet, precis som på ett vanligt hotell. Skillnaden är att du har pentry och kan fixa frukost själv. Det finns ingen restaurang eller matsal på hotellet men i omgivningarna vimlar det av ställen. Precis som reklamen säger är Tel Aviv staden som aldrig sover. Många ställen är öppna länge och t.o.m. dygnet. runt.
 Som synes har hotellet ett rock-tema. Musik i korridorerna och även i högtalarna på hotellets terass på 5:e våningen. En helt fantastisk terass. Inredningen är verkligen läcker och här så rent och fräscht och det städas varje dag. Hit behöver du inte ta med handdukar, tvål, schampo eller diskmedel. Allt finns! T.o.m. diskhandduk.
 Gratis wifi med bra hastighet och jag vill säga att hela Tel Aviv är uppkopplingarnas stad. Gratis nätverk på kaféer, restauranger och bussar. Lite skillnad mot när du reser i sydeuropa.
 
 Själv fick jag just hotelltipset av BP via hennes blogg. Jag hoppas att jag kan tipsa fler om detta ställe.
Jag njuter av ledighet och att inte passa tider. Jag kan meddela att vi sovit ganska mycket, och det är väl semester och tyder på bra sängar!

Vill du läsa mer om 130 Rock Apartements klicka på namnet.

2 kommentarer:

BP sa...

Vad var det jag sa????!!!!!
Är så otroligt glad att ni stortrivs!!!
Glöm nu bara inte att visa upp bloggen för "the office team".
Vad ska ni göra idag?

1 000 tack för länken! Hoppas många fler hittar till både hotellet och Tel Aviv!

Rantamor sa...

Kan ju helt förstå att detta var i Beates smak helt och hållet, tillåmed färgerna är ju hennes.
Ett fräscht rum var det verkligen, och jag gillar den obäddade sängen, där man kan se att den används till att sova i....
Annars ser man alltid välbäddade sängar med vikta överkast och en massa designade kuddar, vikta hansdukar och blommor...
Man ska ju SOVA i en säng.

Tjingelingen från Rantamor.