11 november 2011

Återbruk

Här fanns det ju mängder av uppslag men jag valde ett foto som är ganska nytt i arkivet. Att leka med papperskassen från affären visade sej vara en alldeles ypperlig - och återbrukad - (lek)sak.
Fler återbrukade saker på Tema fredag hos:
Sinneskatten

10 kommentarer:

Tristan sa...

Vi har hund og den ville bare ha tygd den opp.

Lusthuset sa...

Det älskade våra katter också. När man var av med dem så kunde man hitta dem bland kassarna från ICA. Störtkul tyckte de att det var. Ha en skön helg. Kram!

Lena o Tommy sa...

Käck triss och vilken superfin katt!

Lasseivåmma sa...

Jaha, har dom begagnade katter på ICA. Snygg kisse för att vara återanvänd tycker jag.

BP sa...

Hahaha!!! Jag säger då alltid att leksaker inte alls behöver vara dyra, det räcker med enkla saker som ger minst lika mycket glädje. Här la du precis upp beviset;-)

PS. Zigge inspirerade mig till namnet av min nya rumskompis på jobbet som du kan se... DS.

BP sa...

Svar: Kolla din mejl!

LissenTo sa...

Roligaste återbruket, som både djur och barn gillar. Mysig bild.

En trevlig helg önskar jag dej!
// Lissen

AnnaKK sa...

Åh, nu kom jag att minnas katten jag hade i tonåren! :-) Han var också svart, och gillade också papperskassar! Fast när han lekte med såna såg man inte så mycket av katten, utan bara en ilsket viftande framtass med utspärrade klor! 8-X Han lekte väl att han var ett farligt vilddjur som lurpassade på lämpliga byten som passerade... <:-) Kom man för nära fastnade man på klorna! Det var en rätt elak katt, faktiskt... Har haft betydligt snällare senare i livet, men nu är det massor av år sedan jag hade nån katt alls.

Trevlig helg! :-)

Charlotta sa...

Så smarta katter är som återbrukar ;)
Känner igen lusten för papperskassar, den hade mina gamla katter också. Men nya Tusse är inte förtjust i krypin eller grottor - det är verkligen olika mellan olika katter. Det enda han återbrukar är matskålarna haha - som jag trodde att jag aldrig någonsin mer skulle använda. :D

Jah Hollis sa...

En papperskasse har uppenbarligen flera användningsområden än att samla gamla tidningar som ska till återvinningen i. :-)