4 mars 2018

Skyltsöndag

Klicka gärna på bilderna

Att bryggan har nummer 600 är förbryllande. Var är alla de andra bryggorna? Hur som helst så gillar jag de blå färgerna i bilden.

HBK spelar i blått, men jag bekymrar mig lite för formen inför stundande säsong med tanke på att alla har parkerat på handikapparkering.... ;))För övrigt kommer veckan som följer enbart att innehålla färgglada bilder då jag fått nog av vitt! Bara så ni vet ;)


10 kommentarer:

FREEDOMtravel sa...

Man kanske byggt 599 bryggor förut, och detta är 600:e versionen ...? ;)

anemonen sa...

Jag håller med dig. Det är ljuvligt med blått och det vita är även jag trött på. Men det kan inte vara så länge för när mars är slut måste det bli grönt och blått igen.

Ditte sa...

Bryggans numrering verkar lite annorlunda. Kanske är det antalet stenar som räknas.
Formen för HBK kan man helt klart oroa sig för- Eller också är det lästräning som behövs. Kanske en kombo.
Fin skyltning! Och blått vill vi ha mer av.

BP sa...

Den första bilden är helt underbar "50 shades of blue" tänkte jag spontant:-) Undrar iofs också vart 599 bryggor har tagit vägen, men just den här med silon och kranar i bakgrunden är suverän.
Bra att du också utlovar färg nästa vecka. Då gör jag det också:-)

Bild nummer 2 och din text fick mig att asgarva:-))))

Tusen tack för tå härliga skyltar och länken:-)

Anni sa...

Blått är den bästa färgen! Blå himmel och blått hav. Härligt!
Men din andra bild borde du skicka till någon ansvarig - eller till lokalbladet. Vad är det för ordning att parkera sådär!?

BP sa...

Me again: Idag rök både HBK och Bajen. Så du hade nog rätt med din undran om HKK:s form i Skyltsöndag. Suck säger jag bara...

Stare Ström sa...

Visst räcker det med kyla! Ser att det nu är minusgrader i Öresund också. Då kommer säkert kylan att hållas kvar länge här. Färgabstinens- ja!!

Anki sa...

Haha ... ja, vart är de andra 599 bryggorna? Härligt med den blå färgskalan! Jag är också trött på vitt och ser fram emot mer färgglada bilder!

Åke sa...

Vilka roliga skyltar!!! Brygga 600 verkar ju otroligt :) Ähh dom där fotbollspelarna tjänar storkovan och kan säkert betala böterna... skicka in bilden till din dagstidning jag tror du får mycket betalt för det eller kolla på någon stor kvällstidning om dom inte har tillstånd att parkera på en funktionshindrad parkeringsplats...

Ama de casa sa...

Haha! Du får gå tillbaka och leta noggrannare efter dom andra 599 bryggorna :-)

Här har vi också mest vitt nu :-D