28 mars 2018

En liten rapport

Fotot är en bild tagen för några veckor sedan nere vid stranden där Röda korsets lilla stuga ligger. Det röda korset får bli dagens färgklick!

Igår kom rejält med snö ( i alla fall för att vara här på västkusten). Idag var det -8 grader. Brrrr! Snön låg så stilla och gnistrade i kylan och solen, för det var faktiskt sol och blå himmel idag! Det kändes som ett tag sedan.


3 kommentarer:

BP sa...

Vilken fin bild! Blå himmel och ett rött kors = en bra kombo:-)

Alltså jag förstår mig inte på vädret längre. Global warming - ja inte i Sverige då. Å att du hade åtta minusgrader och fick snö... Som sagt jag hänger inte med längre. Här var det "bara" mellan 0 och 2 plusgrader samt strålande sol för andra gången i rad. Men vi skriver ju ändå den 28 mars...

Men jag är glad att du kunde för en gångs skull njuta av en blå himmel:-)

Anki sa...

Snyggt fotat ... och man får försöka se färg och glädjeämnen där de finns - ja, som här då!
vi har varit förskonade från de senaste snöfallen som dragit förbi längre söderut, men kallt är det - just nu när kl. är 05:59 visar termometern -11 ...

Mias Mix sa...

Roligt med ditt färgtema :) Man blir glad av färger! Mindre roligt med all snö. Min man har sitt huvudkontor i Göteborg så han är där väldigt mycket och är inte alltid så förtjust i vädret. Må så gott och glad påsk!