17 augusti 2016

Vad har hon i lådan?

Lägg märken till att lådan har fullt av hål. Något levande måste finnas i lådan!

5 kommentarer:

cissi sa...

En tamråtta kanske!? Och tänk så det skulle bli om den smet!! :)

BP sa...

Ja inte är det Nike fotbollsskor inte;-) Gissar på en spindel, en mus eller en hamster. Skulle vra kul att få veta faktiskt. För hon och de andra som sitter där tittar ju på något - en fotbollsmatch kanske eller så är det en parkbänk...


BP sa...

Svar: 1 000 tack för länken. Helt underbart att se dokumentären om Öxabäck! Det var ju på den tiden jag spelade fotboll, så det är många minnen som poppar upp... Det första jag tänkte på - förutom matchställen då - är vissa tekniska finesser som än borde gäller idag. Brasilien körde några sådana, men inte Sverige. Sedan funderade jag på matchtempot - det går liksom lite fortare nu om man säger så och inte minst målvaktsspelet har förbättrats enormt.
Tänkte även på "skillnaden" mellan dam- och herrfotboll och åsikten som fördes fram. Har alltid hävdat att man inte ska jämföra dam- och herrfotboll. Reglerna är visserligen desamma. Men fysiken samt den "mentala inställningen" av damerna är inte densamma. Jag menar hur många damlag gnällde på domarens beslut i detta OS? Brasilien är nog det enda laget som gnällde rejält. I vanliga fall accepterar man domarnas beslut. Hur många filmningar såg vi? Knappast några. Hur många fula fouls såg vi? Inte många heller. Å hur många manliga segrare tröstar sina förlorande motståndare i denna stund av triumf? Inga.
Helt suverän dokumentär!

Stare Ström sa...

Kanske rent av skor???

svar: Ja,det är kul att följa en fågelunge! Man lär sig en hel del om fåglarnas liv när man följer dem på det här sättet.

Freja sa...

Kanske ett par svettiga skor som ska luftas... Svårt att tänka vilket djur som är litet nog att rymmas i lådan, men för stort för att smita ut genom hålet.. Råttor och möss kan ju göra sig väldigt smala när de vill... En skatunge kanske?