21 augusti 2016

En oansenlig skylt

som vittnar om en stor händelse.
På Bricklane road hamnade vi mitt i en filminspelning. Det var riktigt roligt. 
Här är det mannen i huvtröjan som filmas.
Vi kom förbi två gånger och stannade och tittade. 
Precis här hamnade vi visst på fel ställe....för precis när man skulle börja tagningen fick man syn på oss....vi hade kommit för nära och fick flytta oss.
Här hamnade vi istället.
Denna scenen, där ett par kom ut från en restaurang för att gå till den blå bilen där, fick de ta om. Det märktes på en av skådespelarna (den kostymklädde mannen bakom bilen) att det inte var så populärt.
Att det är tidskrävande att spela in en film var uppenbart. Det tog väldigt mycket tid och för en oinsatt kändes det väldigt rörigt. Kan inte vara lätt att spela in en film mitt i det sjudande gatulivet där folk inte ens har vett att fatta var man ska stå eller inte ;)

Vilken film detta är/ska bli hade varit väldigt kul att veta!

4 kommentarer:

BP sa...

Vilken toppen skyltning och vilka härliga husmålningar. Love it! Nej, det kan inte vara lätt att filma på en plats med så många människor. Minns en filminspelning i Vasastan på en sidogata. Där stängdes gatan av helt enkelt. Det skulle nog inte gå att göra i London.

1 000 tack för en toppen skyltning och länken:-)

Eva Trillian sa...

Kul att få se hur det går till :)

FREEDOMtravel sa...

Kul med filminspelning! För nån månad sen var det filminspelning för serien "Gåsmamman" här på vår brygga. Vi kunde titta på scenerna som togs om och om igen från vårt köksfönster ;)

Stare Ström sa...

Så roligt att hamna i en filminspelning! Missade du chansen att bli upptäckt?!