10 augusti 2016

Böcker

I sommar har jag haft en "fysisk" bok på gång och en ljudbok. Att kunna fixa med tvätt, disk, städning, trädgård och promenera med en bok i örat är suveränt. 
Jag har varit frustrerad över att jag läst så lite de sista åren och har svårt att läsa när jobbet är igång. Min att läsa-lista har bara vuxit. I år satte jag som mål på Goodreads att läsa 20 böcker 2016 och nu har jag läst 15 av dem. Precis som med motion så är både mål och läs- eller träningsdagbok effektivt. Så jag är nöjd med årets läsning så här långt. Det är ju så roligt att läsa.

Bilden är en skärmdump från min Goodreads-sida.

Jag kan rekommendera att läsa Den allvarsamma leken av Hjalmar Söderberg. Den kommer som biofilm i höst och det är alltid kul att ha läst boken innan. Boken är mycket bra!

Stoner av John Edward Williams är också en riktigt bra bok. Läs den!

Den jag nyss avslutat är Sophies historia av Jojo Moyes. En bok som var svår att släppa. Jag har gillat alla Moyes böcker jag läst. 

2 kommentarer:

BP sa...

Bra jobbat där! Har faktiskt aldrig lyssnat på en ljudbok och aldrig läst en e-bok heller. Ooooops, jag vet. Min man går alltid runt med en ljudbok i öronen, medan jag vill ha "en riktig" bok att bläddra i.
Av böckerna du visar har jag läst fy stycken - Mankell, Ohlsson, "En man som heter Ove" samt Agatha Christie, men den läste jag för sisådär 40 år sedan;-)

nalta norrland sa...

Alltid skoj med boktips.
Klarar inte av ljudböcker då jag typ slutar lyssna, tankarna vandrar i väg eller jag somnar. Ebok har jag aldrig läst.