14 november 2015

Rostigt

En brokig triss från min sida, men med rost som gemensam nämnare.En tung dag är det idag efter gårdagens dåd i Paris. Finns inte mycket som lilla jag kan säga egentligen mer än att jag är bestört.

14 kommentarer:

Annette sa...

Väldigt fina bilder. Den avslutande bilden i trissen känns symbolisk för undantagstillståndet i Frankrike. Jag följde nyhetssändningen hela kvällen och natten och hela dagen i dag. Det känns så sorgligt, så fegt, så medeltida, så barbariskt. Men Frankrike agerar snabbt och handlingskraftigt. Ett starkt folk som man inte trycker ned så lätt.

BP sa...

Känner precis som du och skrev nå't liknande i mina inlägg idag.

Absolut älskar din etta - den skylten har nog varit med om både det ena och det andra, för att inte glömma mad den "sett" under sina dagar.

Tvåan skulle kunna vara en offentlig utsmyckning. Det är ju hur mycket som helst som byggs i "ny rost" just nu. Gillas:-)

Rostiga kedjor har ett evigt liv, eller hur!? De funkar liksom alltid ändå. De rostar aldrig sönder. Här gillar jag kontrasten av rost mot den gråa dörren.

Toppen triss!

Eva Trillian sa...

Grymheten i världen gör en stum - till del ... men vi får inte vara tysta för länge!
Gillar din triss - första bilden blir en favorit!

Anneli - A'la Foto sa...

Riktigt snygga rostiga bilder har du fått till! Det är inte lätt att läsa skylten men det gör det desto bättre för temat! :)

Ha en fin söndag!

Tony sa...

Det var en bra triss, snygga bilder och jag gillar ju bild 1 extra mycket.

Susanne sa...

Gillar dina rostiga bilder.

Oliver sa...

Väldigt fina bilder! Jag saknar också ord för händelserna i Paris, men nog önskar man en helg som denna att John Lennons text i "Imagine" kunde få bli verklighet.

Freja sa...

Vackert rostiga bilder!

Anonym sa...

Fint trissat!

Anita Malta sa...

Vaaa.. finns det så där rostiga närapå oläsliga skylta hos dig också ? Trodde att de bara fanns här på Malta, här fullkomligt vimlar det av dem ;-) Vilken fin gammal rostig låda ! Undrar hur den en gång såg ut. Det var en väldigt rostig gammal kedja man valt på den fina grinden in mot kyrkogården. Tycker du lyckades skapa en riktigt bra och variationsrik triss.

Borgmästaren sa...

Spännande bilder och den första är helt underbar med sin vittrande text. Charmigt!

dahlia sa...

Fin triss

Lusthuset sa...

Härligt med rost!!

Axart sa...

Fina rostiga bilder med var sin historia!
AX