29 april 2015

Nära nog?
Jag kunde slutföra fotograferingen av stenskvättan som var samarbetsvillig hela vägen.

7 kommentarer:

Gärdsmygen sa...

Om någon varit inne och läst nyligen så hade jag skrivit fel. Det är stenskvättan (vilket jag ändrat till) som finns på bild här. Buskskvättan kommer en annan dag!

BP sa...

Hahaha! Ja inte vet jag killnaden mellan en buskskvätt och en stenskvätt. Höll på att skriva att jag vet ycket väl vad buskar och stenar är för något, skvätta vet jag också vad det är så...
Men eftersom det verkar vara sällsynta fåglar så säger jag ett stort GRATTIS till dig att du fångade båda sorterna på bild:-)

PS. F*n också att mitt andra favo lag fick åka hem från 08 utan poäng. Andra året i högsta divisionen är ju alltid det svåraste sägs det. Tror laget behöver Henke... DS.

BP sa...

Inte "killnaden" utan "skillnaden" ska det heta. ycket = mycket. Bäst att inte försöka skriva utan att titta på tangentbordet;-) Hatar stavfel, fast "tolererar" dom om jag kommenterar från mobilen...

BP sa...

Svar: Har aldrig fått verifiera hos dig, men vet ju inte hur de andra bloggarna "bemöts".
Förstår inte logiken i verifieringssystemet här, men tycker att det är synd om folk får "jobba ihjäl sig" för att få iväg en kommentar. Då tappar man ju sugen direkt.

Eva Trillian sa...

Vilka bra bilder du alltid tar på "dina" fåglar :) De ser ju ut att posera för dig :) Har det med ditt "nick" att göra?

cissi sa...

Snyggt fotat....och nu vet jag hur en stenskvätta ser ut. Jag åkte tillbaka för att försöka fånga stjärtmesen jag såg tidigare i år med teleobjektivet, men tji fick jag!
Ha en trevlig valborg!

Stare Ström sa...

Den satt verkligen snällt! Utmattad???! :-D
Och så gillar jag din leksaksbil!