15 mars 2009

Sol!


Idag har det varit soligt och vårkänning i luften.
Snöklockorna jag fick härom året glömde jag plantera....
men de här blommade fint nere vid ån.

Sen vill jag gärna visa hur Kurre kan göra när han äter. Fotona är egentligen dåliga, tagna genom smutsiga fönster. Iallafall, kolla in bakbenet:

Tala om balanskonstnär!

6 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

Kul med korre på fågelbordet, men vad tycker fåglarna?
Bilderna på Gärdsmygen är ruskigt bra! De ilar ju likt mös annars och är svåra att fång apå bild.

AnnaKK sa...

Ja, det är fantastiskt vilket balanssinne de har, och hur tunna grenar den kan stå helt obehindrat på. Och så är det ju helt makalöst hur MYCKET fröer de kan proppa i sej!? :-D Men de är kanske som hamstrar!? Fyller munnen och bär iväg med det och gömmer det nån annanstans till kommande behov...?

Nordanvinden sa...

Så fiffigt!

Gärdsmygen sa...

Fritt ur Hjärtat; Fåglarna verkar inte ha problem med ekorren faktiskt. Men ekorren har faktiskt ett eget matställe. Klicka i etikett för "ekorre" så ser du. Tack, gärdsmygsbilderna är jag riktigt nöjd med själv dels för att vara den amatör jag är men dels för att jag önskat att fånga den och som du skrev så är det inte lätt!

Anna; Som de käkar på. Tycker inte han springer iväg utan sitter kvar och mumsar. Han behöver väl äta upp sej efter vintern. (Motsatt förhållande för en annan)

Nordanvinden; Hur har du det med ekorrar där Ovanför i Sverige?

Nordanvinden sa...

De verkar som de håller sig i träden.De är väl tryggast där antar jag.

Marie Höglund sa...

Snöklockor är jätte vakra liksom dina foton. Åhå, en liten korre också. De är så fina, men jag har svårt att fånga dem på bild eftersom de ofta är snabba som attan :-)