22 mars 2009

En ekorrsvitMåtte ni inte tröttna på min ekorre. Idag har jag fångat de bästa bilderna hittills. Jag satt nedanför honom och han var så nöjd med det så. Så här går det till att äta i en foderautomat, och eftersom han nästan ätit upp allt igen så får han ju kämpa för det!

10 kommentarer:

Kickit sa...

Vad söt han är!

Carina sa...

Ekorren behöver säkert en hel del energi om är i farten bland trädkronorna,så smidig och en härlig rödbrun färg i pälsen.

Cissi1 sa...

Vilken söt ekorre du fångat på bild.

Veronica sa...

Hihi, gillar sviten!! Och vad söt han är!!!
=)

Gärdsmygen sa...

Ja visst är han så söt. Man tröttnar aldrig på att titta på honom. Extra roligt var det ju idag att jag kunde fotografera honom utomhus och så pass nära. I morgon får jag fylla på mat igen!

Marie Höglund sa...

Åh där är den igen, korren som är så fin. Söt när den tränger sig in genom luckan för att nå krubbet ;-)

Anna sa...

Men hallå där..så pass..va..intimt nära..underbart..så pass söt..mmmm riktigt härliga bilder..tokfina..kram på dig du proffsiga människa från Annapanna.

Baronessan sa...

Nu är jag så avundsjuk så jag spricker. Hur skulle man kunna ledsna på ekorrbilder? Inte jag i allal fall :)

AnnaKK sa...

Åh, vad härliga foton du har fått på Korren! :-) Blir lite avis på dej som kan komma så nära. I och för sej verkar de som är här bli mindre och midre skygga - flyr iallafall inte i ren panik längre (utan lite långsammare) när de får syn på en... Men att kunna stå alldeles intill dem när de äter lär jag nog inte lyckas med. :-)

Ingen risk att jag tröttnar på dina ekorrbilder - vill gärna se många-många till! :-)

Anonym sa...

Det var virkelig noen blinkskudd du har klart å få av ekornet! Vi har 2 her hos oss, som vi kan klare å komme ganske nærme nå. Problemet er at jeg rekker aldri å få på en annen linse på kameraet. Nydelige bilder av ett nydelig dyr :-)