3 mars 2009

Blommor och skräp

Våren var i antågande i London.


Men så förfärligt med sopor det var överallt. Jag kan inte komma över det.
Två exempel kommer här och då är det ändå snälla exempel.
Det första är inifrån centrala London vid Liverpool station där det ändå är "fina" kvarter, och det är klart de här soporna är nog bara dagsgamla och kommer att plockas upp.Det var värst i ytterområdena där det låg drivor av skräp, burkar och flaskor som samlats en längre tid, där det var som värst kunde jag inte ens med att ta foto.
Fotot nedan är ifrån Charltons radhuskvarter.Där fanns det ändå gott om soptunnor och dessutom hade man sopsortering, minst tre tunnor utanför varje hus. Vilket i och för sig inte heller är snyggt.Såklart ska jag också visa Charlton från en vackrare sida!
De här radhusen gillar jag!Och den här husgaveln tyckte jag om ! Gratis konst!
Och så detta!Känner ni någon som hejar på Charlton? Det gör jag!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Redan blommor i rabatterna, härligt med färg men sopberget inget vidare som synes,husmålningen häftig..fäktning eller Arthurs sten i modernare tappning..

Anonym sa...

Hoppas nu bara att du var med om annat än bara "sopupplevleser" ,London är en tevlig stad ,mycket av det mesta,var där med jobbet för ett tag sedan,Rollsarnas högsäte,åkte flott god mat,flög över tidigt på morgon och tillbaka på kvällen.

Anonym sa...

Finns mässor som är värda att besöka ,trädgårdinspiration och rara växter,underbart!

Gärdsmygen sa...

Oj, London på en dag. Häftigt!
Jo visst var det inte bara sopor. Där finns massor att göra!! Denna gång var det fotboll som gällde. National Gallery fanns med på agendan då där var en Picassoutställning men hör och häpna det var stängt p.g.a. strömavbrott!! Hade detta hänt med en fotbollsmatch??

AnnaKK sa...

Fantastiskt fin målning på husgaveln! :-) Tur man kan rikta blicken mot den och kanske slippa se åtmisntone en del av skräpet då... Märkligt att det ska behöva vara så??? Och soptunnor tycks de ju inte lida nån större brist på...

Ha en fin dag! :-)

Anonym sa...

Inte i England,där spelas nog i ur o skur,va synd,Picasso en unik konstnär..vem vann fotbollen,dom du heja på?

Hannelen paratiisi sa...

Varje svensk har också 1-2 tunnor utanför sitt hus. Såg lustigt ut i Skottland bland bergen hos ensamma hus.