17 juni 2009

3000

Idag har räkneverket snurrat förbi 3000 besökare.
Tack alla som besöker min blogg!

9 kommentarer:

Carina sa...

Tack Gärdsmygen för bloggen din med fina bilder.

Ulrica sa...

Det är en förmån för oss att få komma förbi och njuta av bild och ord:)

BP sa...

Grattis till 3 000 besökare. Som jag ser har du gett dig själv en härlig bukett rosor för den bedriften: Väl förtjänat!!!

annette sa...

Grattis till alla besökare, alltid trevligt att hälsa på i båda Dina bloggar så snart snurrar det på mot 4000 skall Du se!

Ha nu en Trevlig Midsommarhelg!

Kram //annette

Carina sa...

..psst,glömt k:t..

rajson sa...

Kul att så många har upptäckt din fina blogg!
Önskar dig en riktigt skön Midsommarhelg!
Ha det gott!

Rune (Bildebloggen) sa...

Gratulerer :) Pene roser du feirer dagen med!

AnnaKK sa...

Grattis!

Det blir nog svårt att hålla mej borta härifrån iallafall - för ett dagligt besök har vid det här laget blivit en djupt inrotad vana! :-D

Ang renoverings-/ombyggnadsprojekten vi har för oss, så gäller det att passa på att smida medans järnet är varmt, brukar man ju säga. Maken jobbar tillfälligtvis som snickare (eftersom det är lågkonjuktur på hans ordinarie arbete...), och han har verkligen både blivit inspirerad av det + lärt sej en del "trix & knåp". Själv är jag rätt ohändig, om sanningen ska fram... Men gör gärna upp ritningar och dirigerar de andra!! Eh... :-)

Viola sa...

Vakre roser samlet i en bunt! Jeg har en slik teller på bloggsida mi jeg også, men glemmer ofte se på den :) Men jeg er glad for kommentarer likevel :) Det er litt morsomt å ha en slik teller faktisk :)