21 mars 2009

De är ju tvåTvå olika ekorrar är det som besöker oss. Men när den andre kommer sticker den förste. De verkar alltså inte vara kompisar.Idag såg äldste sonen i huset att det verkligen är skillnad på dem. Den som var nummer två att äta idag hade en mycket mörkare svans och rygg.Det var en helt riktig upptäckt som jag inte riktigt tänkt på.
Ekorrens konster bevittnade vi genom fönstret samtidigt som vi såg när Scholes blev utvisadoch Fulham gjorde mål på straff.

7 kommentarer:

Rune sa...

De to er kanskje fra samme kull siden de er i området runt der? Gøy med slikt flott besøk :o)

kirsti sa...

Inte konstigt att nötter och frön går åt som smör i solsken, då! :)
Trevligt besök!
Vilka fina bilder du tagit på gärdsmygen..kan verkligen inte vara det lättaste att jaga den lilla krabaten med kameran..
Ha en fin söndag!

Carina sa...

Mål både ute och inne då:)

AnnaKK sa...

Gomorron!

Vi har tre ekorrar men bara två fröautomater. Och har sett samma som du: De kan INTE dela matställe! :-/ Det är nätt och jämt att två kan samsas även om de äter vid varsin med ett par meter mellan sej... Kan de så kör de väck varann!

Kul med fotona på händelserna i tv-rutan! :-D

Svar på fråga: Vi bor ungefär 6 mil norr om Kristianstad, så egentlgien är Hässleholm närmsta större stad - men ska det shoppas så faller nästan alltid valet på Kristianstad istället. :-)

Ulrica sa...

De är goa de små "korrarna" du fångat på bild...

Ulrica sa...

De är goa de små "korrarna" du fångat på bild...

Gärdsmygen sa...

Ja kanske är de syskon de här?
Kirsti, du har ju fantastiska bilder på fåglar!