14 mars 2018

Färg i bok

och på tröjor. Köpte en bok på bokrean och gav bort. En bok med många färgglada tröjor. Tjuvkikade lite i den och är rätt säker på att den kan glädja en fotbollsintresserad person. Förutom att jag tjuvkikade så fotade jag den i all hast också. Blir dagens färgglada bidrag.
5 kommentarer:

Stare Ström sa...

Det var en kul present till en fotbollsintresserad! Vi andra glädjer oss åt färgerna.

BP sa...

Tackar för den färgkicken (fyndigt eller hur - ordet alltså;-) ) Ja, du förstår nog att jag som fotbollsfreak bara älskar det bokomslaget:-) Tänk om jag hade fått layouta den boken - det hade varit en dröm:-)

Paula sa...

Älskar nördiga böcker. Lånade idag en bok som heter 100 ställen du aldrig kommer att besöka! Vad sägs om den titeln?
Vår lilla fotbollsförening presenterade idag nya träningsoveraller, föreningen låg i malpåse en massa år pga för litet intresse, men när flyktingarna kom till byn ville de spela fotboll. Lagom tills vi kom med i ett seriesystem så flyttade alla härifrån...men nu försöker man fortsätta med fotbollen iaf och presenterade således ikväll en svart overall. Det lät lite trist, men ordföranden var lyrisk över hur snygg den är. Jaja, tror jag hoppar över det nyförvärvet, även om jag gillar att gå i träningskläder året om, de är ju så bekväma... Tack för att du gillade min blå himmel...

Anki sa...

En trevlig och färgglad presentbok som säkert blev väl mottagen!

Anni sa...

Vilket fynd! Lite synd att lagen ofta byter utseende på sina tröjor från säsong till säsong, man tycker ju att de ska hålla sig till sin stil och inte enbart sina färger.
Själv håller jag mig till mitt blårandiga lag och sjunger:
♪ ♫ Visa folk att blåa ränder - de går aldrig ur ... ♪ ♫

:-)