15 mars 2018

En färgglad triss
En triss från en hamn på Madeira. 

Ska leta lite färgglatt här hemma också. Vi har blivit lovade sol här men den kom aldrig igår, får se om den dyker upp idag men det ser dåligt ut med det än så länge.


8 kommentarer:

Anki sa...

En härlig triss med glada färger - snyggt!
Här skiner solen idag också - ska ta en promenad och leta lite färg, men väntar på att solen ska värma lite mer. Åtta minusgrader i morse, men snart på nollan :)

Geddfish ♥ sa...

Snyggt och jag har också fotat dessa motiv på Madeira. Underbart!
Jag försöker leta färger så gott jag kan.
Vädret är dock grått här.

BP sa...

Himla läckra båtar. Påminner om dom man också hittar på Malta, färgglada och fina. Vi har precis fått lite sol här - några stycken blå himmel alltså. Tror att jag lägger upp några bevis på det i kvällens inlägg, så att du tror mig alltså;-)

Anni sa...

Jag trodde också att du varit på Malta, är väl bortskämd med Anitas färgstarka båtfoton därifrån. Nu fick jag en ny bild av Madeira - stort tack för den och för en välbehövlig färginjektion när det återigen faller lappmögel ... Fast jag såg solen tidigare idag, så jag vet att den finns där ute.
Man fattar inte att det kan vara så där. Sol och himmel och palmer och alldeles underbart. Suck.

Stare Ström sa...

Icke tillstymmelse till färg på himlen idag heller! Offer till gudarna eller soldans??? Kan det hjälpa?

BP sa...

Me again: Såg att Anni också hängt på https://vardagsnjutning.blogspot.se/. Vilken succé för din idé. Helt otroligt och jag är så glad för din skull:-))))))

Marie i Skrifvarstugan sa...

Härliga färgglada bilder och som man blir glad av också :-)

Paula sa...

Det var då den snyggast målade båt jag skådat. Kanske den inte hade passat in lika bra i våra vatten men i Medelhavet, wow. Ska försöka få till lite extra färg imorgon i bloggen, en grand finale! Trevlig helg