22 januari 2015

Två snapshots

från ett par promenader. Den första utmed å-promenaden. Har inte förstått varför kommunen lägger pengar på sådana här skyltar? Jag menar, de kan inte vara gratis att sätta upp, och inte tror jag att de betyder så mycket i marknadsföringssyfte. Snarast tycker jag de är löjliga.
På stranden hittade jag en av de klumpfiskar som har flutit iland här i vinter. 
Nu är det snart fredag!

5 kommentarer:

BP sa...

1. Förstår inte ens poängen med skylten, för jag förstår inte vad en selfie har att göra med ätran eller laxstugan. Så japp, jag håller med dig. Men Falkenberg vill kanske vara "fett inne";-)

2. Klumpfiskar har jag aldrig hört talas om, men hans (för det är en han i mitt tycke) ser ut som Shrek. Toppen bild!

Svar: 1 000 tack för dina roliga kommentarer:-)
Jag följer ju Paul Widéns blogg för att hänga med vad som "verkligen" händer i Israel. Kollade var attentatet skedde igår och undrade bara om du varit där och kände igen dig. Vi passerade platsen i buss, fast inte 40:an.

Hade någon trott att jag var från Irland hade jag jublat, precis som du!

Att du inte förstår sammanhanget mellan bild nummer 1 på min blogg och resten förstår jag inte. Om du ändrar färg så funkar det kanske för dig;-)

Kram

Freja sa...

Jag tycker skylten är kul, lite ironisk, sånt gillar jag! Började le direkt jag såg den. Fisken däremot ser sorglig ut, inte så mycket kvar av den nu.

Eva Trillian sa...

Tur att jag tyckte till själv om skylten innan jag läste texten och kommentaren från BP ;) Jag gillar skylten och tycker den är kul! Säger mig att kommunen har skön humor - och om jag gick där skulle jag ta en bild som den du tagit och tagga den på sociala medier :) = gratis reklam för kommunen (som du gjort här)! Smart drag Falkenberg!

Marit Johansson sa...

Jag tycker skylten var lite rolig faktiskt :)

Tony sa...

Jag gillar också skylten, lite humor och försök att hänga med i tiden?