12 april 2012

Tofsvipan


Jag gillar när tofsvipan kommer. Det är ett vårtecken. Ser ni att tofsen på huvudet ligger bakåt när den flyger?
Jag gillar också att jag har ett nytt objektiv att fotografera med. Däremot var det inte så lätt att använda. Många säger att det är väl ingen konst att fotografera när man har bra utrustning. Jag håller inte med om det helt och hållet. Jag har alltså en del att jobba med här.

7 kommentarer:

Lasse i Vomma sa...

Utrustning är i och för sig en förutsättning, men det gäller att kunna använda den också. Jag tycker att du är på bra väg, flygande fåglar är jättesvårt, och just tofsvipan är snabb (men fin).
Lycka till med gluggen, kul.

anemonen sa...

Jag kan inte annat än beundra dina fågelbilder.

Anitas Blogg - Malta sa...

Fåglar är i mitt tycke nästan hopplöst att fotografera. Ja, iallafall då de flyger ;-) Du har lyckats utmärkt och vilket underbart vårtecken !! Bra utrustning i vilken form den än vara månde kan man ha hur mycket som helst av. Men det gäller att lära sig använda den också. Säger en som har väldigt mycket kvar att lära ;-)

BP sa...

Visste inte ens att en sådan fågel finns! Att du lyckades ta denna härliga bild av denna flygande varelse beror nog på fotografens skicklighet... Också;-)
Grattis till det nya objektivet! Hoppas du har mycket glädje av det. Tror jag får nog se en del flygande saker på din blogg framöver. Det ser jag väldigt mycket fram emot:-)

Mina fotostunder sa...

Jättefin bild på Tofsvipan!
Härligt med bra utrustning.
Anneli

Mona sa...

Så fin den är, tofsvipan. Lycka till med din nya utrustning!

Marit Johansson sa...

Nä men det är väl tvärtom, ju bättre utrustning ju svårare är det.
Du har lyckats fota den där fågeln snyggt, mina bilder på fåglar som flyger är inte lika fina..