2 juli 2011

Tema fredag - Svalka

Hann inte med något bidrag igår men eftersom fotot nedan är taget just igår, fredag, så tror jag det går an att publicera idag. Jag var i Halmstad igår och tittade på lite av SM-veckan som pågår där just nu. Ett antal - för mig - okända sporter tävlas det i.
Här har jag fångat en som sysslar med Kanotpolo. Det ser väldigt svalkande ut!

4 kommentarer:

sinneskatten sa...

det ser ut som en sport jag med glädje skulle vilja göra just nu!

BP sa...

Kanotpolo - jag menar hästpolo och vattenpolo i bassäng har man ju hört talas om men kanotpolo. Tänk hur allmänbildande din blogg är:-)

Svar: Resan går till Marmaris i Turkiet

PS. Medborgarplatsens t-banastation är ett tillhål för hela Söders A-lag. Det luktar antingen alkohol och/eller urin där. Yuck!
Medborgarplatsen är mysig annars (Stället som heter Snaps till exempel) men endast för att ta en öl/drink. Maten, nej tack, överreklamerad och svindyrt, precis som i sorgliga Söderhallarna. DS

Jah Hollis sa...

Fin bild med fart i. Jag kan tänka mig att man blir ordentligt varm av den sporten och då kan det vara skönt att befinna sig i svalkande vatten.

Pysselfarmor sa...

Kanotpolo har jag aldrig hört talas om - häftigt snabbt svalka verkar det som. Ser BP:s kommentar om Medborgarplatsen och håller med henne om både maten, ölen och lukten samt AA.
Men jag går där ibland när jag är på väg hem från jobbet och där i Fatbursparken är min bild tagen

http://www.semiramis.nu/referensprojekt/sodra-station-fatbursparken/fatbursparken-01-fontan/