10 oktober 2009

Överraskning

Sedan jag skaffade mej ett makroobjektiv blir jag ofta överraskad över vad man kan finna t.ex. i en blomma.


11 kommentarer:

BP sa...

Ja, överraskningseffekten är total, speciell för mig. Du med ditt makro ser ju mera än blotta ögat. En härlig bild helt enkelt, dessutom somrigt, vilket det var på balkongen idag. Har suttit där tills nu.

Höstträdgården sa...

Det är ju en nycklepiga som rullat sig i frömjöl:)

annette sa...

Visst är det fantastiskt med macro, och ofta är det så att man ser någon ny detalj när man går tillbaks och tittar senare.
Jättefinaaaa macro!!

Ha en skön kväll!

annette

@nemonen sa...

Ja så är det. Macro är roligt att fota i. Använder du stativ och låser spegeln? Dina bilder är så skarpa och snygga inte suddiga alls.

ormbunke sa...

Överraskningen får man ju ibland när man redigerar bilden. Det är ju de smä detaljerna som gör det. Anita

Anonym sa...

Där skrev du verkligen något som jag också upptäckt. Det finns något riktigt nära som kameran visar bättre än vi ser med blotta ögat.

Bra tänkt bland alla oss som går omkring med kameran.

/Avsändare Margareta

BP sa...

Egentligen var det ju ingen överraskning... jag menar att Sverige den här gången inte tar sig till VM. Såg delar av matchen (en kille på middagen vill också kolla) och den var ju ingenting att hänga i julgranen. Nej, den här gången har vi inget på ett VM att göra helt enkelt.

Mona sa...

Håller absolut med dig. Med kamerans hjälp kan man studera blommornas mitt och man hittar saker man aldrig hade en aning om. Visst är det läckert!

Lotta 8`) sa...

Härliga bilder på blomman :) Och ja - makro-objektivet är verkligen en trevlig upplevelse :) Det går ju också mycket bra att använda till porträttfoton och det testade jag igår men hade inget stativ så de bidde lite suddiga.....
Tackar som frågar - min armbåge har blivit mycket bättre med hjälp av de rörelser sjukgymnasten rekommenderat. Känner nu endast av att det svider i senfästet i armbågen, värk i arm och handled är nu borta!
Så jag lägger krut på träningen just nu och därför blir det mindre bloggtid :)
Ha en skön söndag :)

enn-08-i-exil sa...

Morrn.
Tack för tipset, ang. hund med handtag......

Ha de bra.
Hasse A

NatureFootstep sa...

det är sant. Många överraskningar finns det där. Vackra bilder du fått.