29 oktober 2009

Dagens underlag

4 kommentarer:

Lene sa...

Hei på deg :)

Jeg tror jeg har sagt det før, men du har altså hatt skikkelig framgang på fotofronten siden du begynte å blogge. Masse flotte bilder hos deg. Men så sier jo John her at du har kjøpt deg så bra kamera, hehe. Du og jeg med D90 ;) Herlig høstbilde her.

Bildet mitt er tatt på Öland. På nord østsiden ligger det et skipsvrak - veldig flott. Kommer sikkert til å vise bilder av hele vraket senere. Man må gå gjennom Trollskogen for å komme dit - en veldig fin tur å anbefale - og vi skal helt sikkert dit igjen. Vi er jo helt forelsket i Öland :)

Ha en finfin kveld :)

BP sa...

Ja den vyn känner jag igen ... från Stockholm. Jag tror att jag till och med kan skymta brunnslock under löven... eller ;-)

Rune (Bildebloggen) sa...

Høstblader er spennende, flotte farger i disse, blir pene kontraster! Ship o'hoy, ha en fin aften :)

AnnaKK sa...

Hej! :-)

Ja, nu drösslar det ner mycket löv från träden om dagarna... Stod under körsbärsträdet vi har i trädgården häromförmiddagen, samtidigt som nattens frost snabbt töade bort. Det RASADE ner löv i stora kaskader då! Lite häftigt faktiskt, när de föll så tätt och både runt en och på en.

Jag har ett kluvet förhållande till ekonomi, kan jag väl säga. Det är intressant på ett vis och skrämmande på ett annat... Själva siffrorna är mest bara tråkiga, men prasslet av högvalöriga sedlar är ju som ljuv musik! ;-)

Trevlig allhelgonahelg på dej!!! :-)