15 januari 2018

Glad måndag med bett

BP ville se vad som fanns i mina gula kassar igår. Men de sakerna har redan  hittat sina skåp och hyllor och dessutom  är det väl inte så kul att se såpa, Glad pack, plastpåsar, batterier, kaffe och liknande. Men jag kan visa vad jag inte köpte. En universal bettskena! Till ett otroligt lågt pris. Men allvarligt, hur kan en bettskena ens vara universal??? Jag köpte alltså ingen ;)


Glas måndag hos Carita

5 kommentarer:

Mias Mix sa...

Mycket smått och gott i dina gula kassar. De där bettskenorna lägger man i hett vatten. Sen stoppar man in den i munnen och biter ihop. Då formas den efter dina egna tänder :)

BP sa...

Hahaha! Du är för härlig tjejen! Love you, vilket man kanske i dessa meetoo-tider inte ska säga;-)
Nu vet jag iaf vad du inte köpte:) Kan berätta att jag fick punga ut med 3.700 spänn för min tandläkartillverkade bettskena i somras. Oooops, lite skillnad där. Men bara för skojs skull tror jag nog att jag hade köpt den för 149 kronor. Lidl-like liksom;-) Å vet du, jag använder den där eländiga skenan kanske två dagar i veckan;-)

Stort tack för länken:-)

PS. Med facit i handen tackar jag för att titta på kaffe och liknande, som du troligen kunnat köpa billigare lokalt - om man tänker på resan och bensinen alltså;-) DS.

Anki sa...

Spännande med en universal bettskena. Läste Mias kommentar, men undrar ändå om det funkar ...

Stare Ström sa...

Ha! Köp en till hela familjen! Låter inte så lockande.

Anni sa...

Jag skrattade gott åt din bild men läste sedan vad Mia skrev och det kanske fungerar?!?