7 januari 2017

Skyltad kundvagnsparkering

För att hitta sin kundvagn efter fikapausen i det stora gula varuhuset som många vallfärdar till, behövs det skyltar med både färg och siffror.
Trots att jag bor bara 30 min härifrån är jag sällan i varuhuset och förra gången var något år sedan så både kundvagnsparkeringen och fiket var nytt för mig. 
Denna dag var det som väl var ganska tomt i varuhuset! 
För 29.95 kunde man köpa sig ett örngott......NOT!
Eller ett annat för samma pris.....NOT!

Jag skyltar för Skyltsöndag som BP förvaltar.

5 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Har aldrig varit i Ullared, för det är väl Ullareds kundvagnsparkering och skyltar du visar!?
Å det verkar finnas en garderob också ser jag samt några plagg som folk inte ville ha och lämnat;-) Om man förstår vad parkeringen går ut på, så är den nog ingen dum idé. För kundvagnsparkeringen i vårt betydligt mindre centrum i Täby fungerar då inte.

Killen vars huvud ligger på kudden ser aningen olyckligt ut. Men det är klart - man får vad man betaler för;-)

Å vem f*n är Ola-Conny? Men han kan nog vara värd 29,95 kronor, men då vill jag att fotot är tryckt på kudden;-)

Toppen och annorlunda skyltning med en röd tråd (=tema). Det har jag då aldrig åstadkommit. Tusen tack för det bidraget och länken! Så kul att du är med igen:-)

Stare Ström sa...

Där har jag varit en gång. Men det var väldigt länge sedan och inte såg det ut så då. Det har vuxit! Blev inte heller sugen på de örngotten.

Susanne ❤️ sa...

Haha underbar skyltning från galna Ullared.. fast helt folktomt, jag var där med tjejerna i höstas och det var helt vansinnigt... men alltid hittar man ngt haha dock INTE dessa örngott haha
Tack för skratten och ha en bra start på nya veckan
Kram

Anni sa...

Men fy, jag får ont i magen av att se bilderna från GeKås. jag har aldrig varit där och kommer aldrig att frivilligt sätta min fot där.

Desto mer har jag njutit av dina foton från Milano! Har scrollat bakåt i din blogg och kikat. Känner suget efter en storstadsresa, ett sug som onekligen dämpas av terrorhoten. men inte sjutton ska de få stoppa mig - bilresan till flygplatsen är trots allt farligare.

Carita sa...

Det är väl rätt fiffig skyltning det där egentligen :-)