17 mars 2016

Blått hus6 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Du är ju bara såååååå rolig! Här kommer bildbeviset på att vi varit på samma plats med några veckors mellanrum! Tyckte att jag kände igen det blåa huset;-)

PS. Alicantes Kulturcenter ligger lite "off" om man säger så. Fem minuter från djurfäktningsarenan och uppåt! Vi upptäckte Centret av en ren slump - kommer inte ihågom det var för två år sedan eller tidigaree, då vi ville kolla den gamla cigarrfabriken och då möttes av detta center. Det var himla synd att de inte hade någon utställning igår, utan en ny öppnas på fredag. Kanske en ny trip till Alicante. DS.

Stare Ström sa...

Ha! Jag tyckte också att jag kände igen huset och gick in hos BP. Kul!!

svar:Vi har en ihärdig markdimma, dag efter dag. Kan knappast se ner till hamnen men på himlen lyser månen. Och bofinken sjöng för fullt idag.

llh sa...

Den där takterrassen skulle jag ge en hel del för att få sitta på - även i avlövat skick om man säger så. Och jag håller med dig jag gillar hus med färg (hittade tom lite färgmagi i Linköping i dag ;-)

Anni sa...

Underbart hus som jag just sett hos BP och skrev att där ville jag bo! Har inte varit i Alicante, men när jag ser detta blir jag minsann sugen!

Marit Johansson sa...

:) så roligt att ni visar samma hus du och BP!

Unknown sa...

Förstår intresset av detta hus!
/kiki