21 maj 2015

Mera

konst blir det här. Kul att flera gillade mitt inlägg om helgens konstrunda  och önskade mer. Här kommer några bilder till. Den enorma vasen härunder är skapad av Eva Bengtsson. Henne var jag aldrig hemma och besökte vilket jag ångrar när jag såg hennes hemsida. Det får bli nästa år!
Glasfusing är en teknik som Madeleine Lindegren skapar i.
Här kommer Michael Qvarsebos katt i närbild.
Glenn Larsson målar akvarell. Tyvärr tog jag ett enda foto......skäms nästan då varken tavlor eller konstnär kommer till sin rätt, men jag gör i alla fall lite reklam för hans fina akvareller som ni kan se mer av om ni klickar på hans namn.

En som varit på Konstrunda på lunchen idag är BP. Eftersom jag blev extra förtjust i hennes inlägg idag rekommenderar jag er ett besök på hennes blogg. Allt har en början!

I like

4 kommentarer:

BP sa...

Kul att du visar fler bilder från din konstrunda!
Alltså den där vasen är riktigt cool! Enormt stor och väldigt annorlunda.

Å tack att du den här gången visar katten så att inte ens jag kan missa den;-) Skulle nog inte ha denn på väggen, men den är bra målad...

Åsså fick jag mig ett gott skratt när jag gick in på Glenn Larssons hemsida. Du fångade honom hur han ser ut idag, japp. Å precis som "mina" författare (på baksidestexten av böckerna) så visar han en bild på sin hemsida där han är 20 år yngre.

Men hans akvareller är enormt bra. Tänkte direkt på Lars Lerin där. Gjorde du det också - tänkte på Lerin alltså!?

Å visst är det himla kul att vi båda två visar konstutställningar ikväll - synkad eller;-)

Så himla gulligt av dig att länka - 1 000 tack:-))))))

Eva Trillian sa...

Fler fina konstrunde-alster - kul! :) Katten! Den är ju helt fantastiskt :) Det såg man ju inte riktigt i den tidigare bilden! Sköna "murriga" färger. Att manens kan måla så i akvarell!

Stare Ström sa...

Intressant med konstrundor. Man brukar upptäcka nya konstnärer. Precis som BP tänker jag på Lars Lerin när jag ser Glenn Larssons akvareller.

Mias Mix sa...

Jätteroligt att se! Både i detta inlägg och förra. Och de små konstnärerna hos BP är ju fantastiska!
Ha en skön helg!