2 november 2014

En kombo

Veckans fönster har tema korslagt. Lysekils kyrka valde jag till detta tema. Eftersom en skylt smugit sin in i bilden också, blir detta också veckans bild till  Skyltsöndag6 kommentarer:

Anna FR sa...

Vilka fina hus o kyrkan passar perfekt till det korslagda temat. Jag ser klipporna som ju är Lysekil. :)

Oj du golfen i Emiraten är speciell. Tokvarmt men galet vackert. Vi var på Emirates Golf Club och dansade runt i värmen. Så vackert så man tror knappt sina ögon.Vänlig personal..service till max. Dyr greenfee men värd var en Dirham (krona).

Anitas Malta sa...

Lysekils kyrka var ett bra val till veckans tema. En riktigt vacker bild.
Nu blev jag påmind om Skyltsöndag också ! Tackar :-) Får se vad jag kan finna. Måste nog leta i arkivet för ute duggar regnet och det är bara 19 grader.

Pumita sa...

Mycket vackert! Du fick med en skylt, men du fick också med TID som jag skrev om i mitt inlägg. Inte för att det är ngt tema på Skyltsöndag men ändå. Bra jobbat!

Hanna sa...

Snyggt! Gillar att du fick med två torn i bilden, riktigt häftigt. Att det dessutom kom med en skylt på ett hörn ger ju bara plus i kanten :-)

Tack för alla snälla kommentarer hos mig. Angående det äldre paret så frågade jag dem aldrig om lov för att ta bilden, de poserade ändå. Efteråt log vi bara lite medgivande mot varandra. Har de något att invända eller vill ha bilden så får de själva ta kontakt. Det är så jag ser på gatufoto, jag fotar på och om någon protesterar så respekterar jag det, annars har man all rätt att fota på offentlig plats och jag tar dessutom hänsyn till folk, skulle aldrig lägga upp kränkande bilder.

BP sa...

Vilken läckert hus där i förgrunden. Det gillar jag. Å det tog mig bara några få sekunder att upptäcka skylten också;-)

Härligt med Hammarby tillbaka i Allsvenskan. Som sagt, nästa år får jag då hålla på både Hammarby och Falkenberg och varva kopparna på mornarna;-)

Helt underbart! Mitt favo lag på världens bästa arena som jag definitivt ska besöka nästa säsong:-)

Freja sa...

Vilket vackert hus och så det strama kyrktornet där bakom. Snygg kombo med den diskreta skylten!