24 november 2014

Efter två veckor

tillsammans börjar de bli vänner. Max 6 månader och ny i familjen,
och Linnéa 3 1/2 år. Fast här tittar hon med skarp blick på honom och undrar förmodligen vad han egentligen gör här.

7 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Som icke kattmänniska undrar jag bara av det nya han-tillskottet heter för nå't - Nikke kanske eller jo, Henke tycker jag nog skulle passa;-)

Eva Trillian sa...

Klart man måste få vara liiite misstänksam i början :)
Fina!

Freja sa...

Ohh, så fina! det kan ta tid att komma över att en ny katt dyker upp. Jag tror inte mina två äldsta katter riktigt kommit över det senaste tillskottet än, och då har hon ändå bott här i mer än sex år...

BP sa...

Svar: dom som varit på nya kontoret är lyriska, typ vackert, fantastiska färger med mera. Konstig nog - NOT - vat IT-bästisen Radde den enda som himlade med ögonen.

Ska ge det hela en (ärlig) chans, men tror innerst inne inte att jag kommer att trivas. Har hela mitt liv haft ett kontorsrum å ska nu helt plötsligt inte ha en fast plats. Jag menar man spenderar ju mera vaken tid på jobbet än hemma = min arbetsplats har alltid varit personligt utformad, vilket nu är helt omöjligt. Men vi får se...

Anitas Malta sa...

Vilka jättesöta bilder på era missar ! Inte lätt att vara liten och ny familjemedlem. Hoppas de kommer bra överrens tillsammans.

Tusen tack snälla du för dina rader hos mig. Bloggen är för mig en slags "vila". När jag får vara för mig själv, lite kreativ och dessutom få kontakt med alla fantastiska människor därute.
Men ibland går det mer utför än upp i livet. Nu börjar det sakta plana ut igen ;-) Du har så rätt i att bloggen ska vara kul och inte stress. Ha det så bra du bara kan ! Kram från Malta

BP sa...

Grattis till Tellans storspel ikväll:-) Mina DIF-tokiga kollegor som var på plats kommer att skryta imorgon på jobbet... men jag är ju ledig imorgon, så jag lär missa "skrytandet";-)

Anneli - A'la Foto sa...

Söta kissarna! Hoppas de blir riktigt goda vänner! :)

Jag önskar en skön första Advent!