19 juli 2014

Utsmyckad

Ordlös lördag har tema utsmyckad idag.
Jag kan dessvärre inte lägga in min länk på Ordlös lördag då det står att jag är bannad. Vet inte vad jag gjort?

9 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Med all säkerhet har du inte gjort något alls. Internet är en lynnig plats - bloggvärlden dubbelt så ;) Försök igen senare.
Undrar vilket lag i VM-fotboll den bilägaren höll på ;)

Freja sa...

Vilken läcker detalj på en bil, smidigt att ha istället för en fladdrande flagga som snabbt slits ut!

Stare Ström sa...

Inte roligt att vara mobbad- i synnerhet inte av en dator som man inte kan angripa! Det är väl ingen tvekan om var den bilen hör hemma, eller åtminstone ägaren.

Svar: Ja, det är ont om såna hus här. Jag var mycket sugen på att ha ett sådant som kolonistuga- fast utan alla buffelhornen! Hade väl piggat upp!

Eva Trillian sa...

Sv: Kram - den värmer ännu!

Anonym sa...

Haha, vilken rolig supportergrej, undrar vem som kommer på alla dessa konstiga saker?? ;-)

Den tatuerade killen på min bild är min bästa väninnas bror, tog bilden på väninnans bröllop. Han jobbar som tatuerare...

Pumita sa...

Du har fångat de rätta färgerna! ;)

Att du blir bannad (det blev jag också när jag skulle vara med förut) beror på nåt hos Ordlös lördag. Man ska mejla sitt ip-nummer för att häva förbannelsen. Jag gjorde inte det. Inte för att jag inte gillar Ordlös lördag men det blev inte av och så räcker tiden ändå inte till alla utmaningar så jag skippar den. :)

BP sa...

Skrattar åt Evas kommentar som uppenbarligen har fått upp ögonen för fotboll:-)))))
En backspegel med en tysk strumpa på - coolt tycker jag, riktigt roligt. Har sett en Mini med en amerikansk flagga på Täby centrums parkeringsplats, men det var en dekal. Den här är ju mycket coolare - man kan liksom ta bort "strumpan" när segeryran har lagt sig... eller om fyra år när en annan världsmästare koras;-)

PS. Försökte kommentera hos Erik56 idag (Blogg.se), där blev jag också banned. Börjar faktiskt tröttna på det. Vet inte om det är bloggarnas "fel" eller operatörens. Wordpress gillar mig inte heller ibland... Love Blogspot:-) DS.

Mira sa...

"UNICEF har bekräftat att minst 35 barn i Gaza har dödats i luftanfall, och minst 269 har skadats. Det har också rapporterats att flera israeliska barn skadats på grund av raketattacker. 25 000 barn är i akut behov av psykosocialt stöd i Gaza." Unicef, Sverige.
Det här var några dagar sen, situationen är ännu värre nu då man säger att det är runt 200 döda. Det här är inte ett krig. Hade det varit ett krig hade det varit två arméer mot varandra. Det här är en militärmakt (Israel) mot ett folk som inte har en chans att försvara sig - palestinierna.
Det kanske kan kännas som att det inte finns någonting vi kan göra åt det, men det är fel. Vi kan använda våra röster för att få till en förändring, men det krävs att vi hjälps åt.
Min vän har formulerat ett mail som hon har skickat till de olika riksdagspartierna + regeringen. Ett mail som uppmanar till bojkott av israeliska varor. Vill du hjälpa till? Gå in på min blogg och följ instruktionerna.
Tack!
http://miramalin.wordpress.com/2014/07/18/palestina-3/

BP sa...

Åhhhhh, vad den förkrossande segern mot AIK sitter bra! Jag bara njuter. Så himla synd att den mest hängivna AIK supportern - en kollega till mig - är på semester. Åhhh vad jag gärna hade vela strå salt i denna högljudda supporterns sår. Synd;-)