19 januari 2011

Idag

firar vi att äldste sonen tagit körkort! Jag har åkt i baksätet med söner i framsätet, en ny härlig upplevelse. Att jag nu får bruka benen och cykeln mer än tidigare hade jag nog inte tänkt på förrän idag, men det är väl bara nyttigt!Inte vår bil men dimman har legat tät här även idag.

5 kommentarer:

SoF sa...

Vilken lycka! Här kommer ett Grattis susande genom cyberspace.

Kör försiktigt. ;)

BP sa...

Grattis till lappen - sonen!!!! Å grattis till fler muskler - dig. Men om du inte gillar (fler) muskler så kan du ju alltid köpa en bil åt grabben;-)

PS. Gud vad ni har mycket snö på vägarna fortfarande. Dimma har vi nästan inte haft på hela vintern (uppenbarligen) - men åt andra sidan så får vi inte njuta av så fina bilder som din heller:-))) DS

Viola sa...

Gratulerer til din sønn! :) Samtidig får jeg si Godt nyttår til deg (om jeg ikke sagt det før..) Bedre sent enn aldri, heter det.. Et nydelig bilde! Klem fra meg! :)

AnnaKK sa...

Grattis till körkortsinnehavaren - vad KUL!! :-)

Här är dottern som bäst igång med sitt körkort, och tar körlektioner en gång i veckan. Får se hur många som vill till innan hon är klar för uppkörning. Tar nog ett tag till. :-)

Rune (Bildebloggen) sa...

Grattis til han :) Kjekt å slippe å kjøre selv hele tiden, men medaljens baksie er nok som du sier, man får litt mindre tid med bilen selv :)