26 december 2010

Fint besök

Herr och fru Domherre gästade oss på juldagen.

Fler herrar var det också.En mycket vacker fågel som jag inte är bortskämd med att se. Därför var det extra glädje att se dessa gäster i trädgården igår!

4 kommentarer:

BP sa...

Wow! Vilka bilder på domherrefamiljen. Dom ser så härligt "uppblåsta" och pluffsiga ut tycker jag. Du har ju matat dom också, därför dyker dom väl upp hos dig och ställer tacksamt upp som fotomodeller:-)

PS. Vem är herr och vem fru domherre? DS

AnnaKK sa...

De där hör julen till, tycker jag. Har för mej att mina farföräldrar t o m hade domherrar (av garn eller nåt sånt alltså) som pynt i julgranen. :-)

Hoppas du och din familj har haft en jättemysig helg. Här har den varit fin och bra på alla sätt och vis, men det ska ändå bli skönt med lite vanlig vardag igen imorgon. Ja, jag ska ju inte jobba, så det är ju som semester. Gõtt! :-)

Elisabeth sa...

Oj, vad de är vackra. Flera år sen jag såg någon senast. Men så bor jag i centrala stan numera och där finns de inte!

Charlotta sa...

Jag matade "mina" domherrar nästan ända fram till midsommar så de visste var maten fanns när snön kom. ;)
Fast i ärlighetens namn tror jag inte det är därför. Men det känns lite konstigt att fågelbordet domineras av de vackra röda domherrarna. En talgoxe och några få blåmesar kommer också ibland men ovanligt få. Och var är koltrastarna? Tog de förnuftet till fånga och flyttade söderut i år?

Önskar ett gott nytt år.