19 september 2009

Plommonkaka

och allsvensk fotboll. HBK-Helsingborg.Lite rädd att jag blivit datoreberoende efter min sjukvecka i säng och soffa, men nästa vecka blir det jobb igen och då ska det väl bli ordning på detta.

8 kommentarer:

Anette sa...

Hej! Tack för din kloka kommentar! Jo, jag har hört en del om den där vaktmästaren från en del barn de senaste dagarna. Har är tydligen känd för att vara sur och vresig! Precis som vaktmästarna var på min skola. Jösses, vad alla var rädda för dom. Dom stod och vaktade i matbespisningen och såg till att allt var uppätet!
Visst är det så att det finns både bra och dålig personal inom alla områden. De flesta lärare och övrig personal jag har mött att väldigt bra. Men den här händelsen var obehaglig och min son tyckte det var riktig obehagligt. Dessutom är jag ju sådan att jag vill ha reda på vad som gäller......det var ju himla synd att jag inte hade lagen på min sida. Jag hade ett superbra mail "i huvudet" som jag skulle skicka till vaktmästaren :-). Enligt mina barn så går det ofta folk över skolgården både med och utan hund. De går nu inte längre i denna skolan har slutat lågstadiet. Sen förstår jag ju verkligen att inte "vem som helst" får hänga på en skolgård eller i skolan. Det har varit problem med sånt vid den kommunala högstadieskolan här i stan och det har sålts knark och så. Men "busar" bryr sig ju inte om att det är förbjudet eller hur!!
Så du har varit sjuk. Aldrig kul. Själv har jag världens ryggskott sedan en vecka och humöret är definitivt inte det bästa........men jag får kämpa på med mina ryggövningar och promenader, annars får det väl bli en tur till någon kiropraktor eller nåt. Har aldrig behövt det tidigare!
Plommonkaka, det ser ju gott ut. Vi fick bara 4 plommon i år, så någon plommonkaka blev det inte! /Anette

BP sa...

Åh vad den plommonkakan såg gott ut. Säger bara mums och låta dig njuta.

PS. Du verkar ju ha kryat på dig... t o m ett bakverk skapades ju. DS

Rune (Bildebloggen) sa...

Å, det så godt ut, send meg en bit da :o)

ormbunke sa...

Oh så gott det ser ut. Vi fick ta fram en rabarberkaka ur frysen när vi satt och hejade fram HBK till vinst med 2-1.
Vi har varit och plockat äpplen i Båstad så nu blir det äpplekaka. Anita

Ulrica sa...

Ja... jag vill ha plommonpaj jag med.Mmmm

Birgitta sa...

Vad tråkigt att du varit sjuk, men tror du är på bättringsvägen när jag ser den goda kakan.
Kramis Birgitta

Carina sa...

Ser verkligen gott ut!

Viola sa...

Plommekake!! Namm-nam!! :) Ønsker deg god bedring og at du blir frisk og rask igjen! :)