17 januari 2016

Söndag är

skyltsöndag, numera i BP:s regi. Det var mycket folk i rörelse utomhus idag, t.o.m. jag stack näsan utanför dörren för en fototur trots att termometern i morse visade på -16,9.

När jag var ute vid lunchtid hade det blivit -7 grader och det fantastiska var att det var helt vindstilla. Det var sannerligen magiskt vid havet!Tog en tur upp till golfbanan också för att kolla läget. Misstänkte att den var stängd ;)Men andra idrottsutövare hade tagit tillfället i akt att vara aktiva i solskenet. 


7 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Vintern är verkligen vacker i dina bilder :) och skyltar har du hittat där ute i kylan! Snyggt jobbat!

BP sa...

Bra jobbat där! Kul att golfbanan får användas av längdskidåkare (trots att slingan är stängd), det har jag aldrig sett.

Håller med Eva - dina bilder är vackra att titta på... inifrån alltså. Vi hade ungefär samma temperatur som du, fast våra nätter är aningen varmare - tror jag;-)

1 000 tack för en dagsfärsk skyltning och länken:-)

anemonen sa...

Härliga vinterbilder du fick till och förståeligt att slingan var stängd idag.

BP sa...

Svar: Jag saknar också Pumita - mycket faktiskt. Inte bara för henne bilder utan hennes informativa och ibland "provocerande" texter som var så otroligt välskrivna. Det är en tuff tjej som alltid var ärlig med sina kommentarer och aldrig strök medhårs när det inte var berättigat.

PS. Dags att leka Sherlock igen kanske. Jag har då inte kommit nå'n vart om man säger så;-) DS.

cat sa...

Vintriga och vackra foton! Helt otroligt att du fick en vindstilla dag vid havet :-)

Anita Malta sa...

Vilka härliga vinterbilder ! Här visar du när vintern är som allra bäst. Vindstilla, lite bitande kallt och sol :-) Kan riktigt känna den magiska känslan där vid havet.

Tony sa...

Snyggt!