2 januari 2016

"Det finns

ingenting beständigt utom förändringen", grekiskt ordspråk.

Så här kan sanddynerna på stranden förändras vintertid när stormen dragit fram.9 kommentarer:

Marie i Skrifvarstugan sa...

Så klokt och sant citat du delat med dig av och bilderna är mycket fina och dom talar sitt eget språk om förändringen. När jag gifte mig pratade prästen just om förändringen med sanddynor med dess förändring och gjorde jämförelsen med ett äktenskap också, att det förändras.
Önskar dig en fin helg !
Välkommen med i Lördagstema - Citat !

BP sa...

Ett sant ordspråk, som du illustrerar riktigt bra. Sanddynerna ser ju ut som Grand Canyon i miniatyr. Riktigt, riktigt bra bilder. Tittar hellre på dina foton än ut genom fönstret kan jag säga - det snöar nämligen...

PS. Såg du på tv vad som hände 50 meter från "vårt" hotell i Tel Aviv på Dizengoff 122? Vi kände igen stället direkt. Är glad och tacksam att du och vi åkte till Israel när vi gjorde - idag vet jag inte om jag skulle våga... DS.

cissi sa...

Ett fint och sant ordspråk!
Och visst saknar man bloggandet när man tar en längre paus.....själv har jag precis insett att jag inte vill sluta med min. Glad att du också tog det beslutet så man får fortsätta att titta in här hos dej!
God fortsättning!

Eva Trillian sa...

Inte så dumma de där gamla Grekerna ;)
Fina bilder - så häftigt sanden betett sig!
Kul att du hoppat på utmaningen!

Anita Malta sa...

Kloka och tänkvärda ord och väldigt passande bilder.

Freja sa...

Vackra förändringar, och att bejaka förändringar är det enda rätta, annars kommer en att slåss mot det oundvikliga hela livet.

BP sa...

Svar: Inte jag heller. Vet inte ens vem källan är. Jag tar ju några bilder under veckan åsså googlar jag för att hitta ett passande citat. Å det här var klockrent, speciellt då det uppenbarligen var en viss diskussion om svt väderkillens "kattröja" alldeles nyligen. Missade såklart den diskussionen, men den kom väl till pass;)

Anki sa...

Ett fint ordspråk... alldeles sant och vackra passande bilder till.

anemonen sa...

Det här fick mig att tänka till och javisst det stämmer ju bra det fast inte har jag tänkt på det. Toppen det sparar jag.