13 september 2011

Lampa

Tisdagstema är - lampa
Jag köpte en ny lampa via internet och var så glad, den kom så snabbt. Det visade sej vara en "pyssellampa". Den ska vikas och sättas ihop och jag har inte ens vågat titta mer på hur man ska göra. Inte vad jag tänkt mej..... Återkommer kanske om det blir en färdig lampa så småningom.

9 kommentarer:

Morten Pedersen sa...

Bestilt den på Ikea eller?

Klimakteriehäxan sa...

Lycka till!!!

Charlotta sa...

Men säkert ett prisfynd... :)

Vi köpte en billig barncykel en gång, lätt att ta hem i ett stort paket. Vi skojade i bilen på väg hem om att det kanske är ikea-modellen... Det skulle vi inte ha gjort, för det var bara styret som satt på ramen, sedan fick vi skruva ihop allt - till och med tramporna... :D Det tog flera dar att få cykeln brukbar, men den blev mycket uppskattad och används av kusiner än idag efter 10 år. :)

Rantamor sa...

Ska bli spännande att se hur den lampan kommer att se ut.
Lycka till.

BP sa...

Ha, ha, ha!!! Nej, ska inte skratta här, absolut inte. Du såg ju inte min giraff i gårdagens inlägg - brist på fantasi - absolut;-) Men min fantasi räcker inte ens till att sätta ihop en sådan lampa.
Köpte hem ett IKEA exemplar för ett år sedan. Jag klarade det inte. Maken - noggrann och duktig som han är - lyckades. Lampan var skitful och hamnade hos Myrorna...

PS. Toppen och annorlunda bidrag. Love it!!! DS

SigridfraEnget sa...

Men vi får se den när den är klar...?

sasfoto sa...

Hmmm... Påminner oroväckande mycket om den strut till lampa, som jag har i sovrummet. Glömmer inte pusslandet i första taget. Lycka till! /SA

Veronica sa...

:) Lycka till, hoppas att det går bra att sätta i hop den.

BP sa...

Hoppas du tar med dig lite fint väder tills på fredag annars blåser vi bort, alt. spolas vi någonstans;-)