5 mars 2011

Shannaras Saturday Mix: Fantasi


Jag missade texten till inlägget tidigare, så har ni varit här förut var det mera Bildligt talat. En konstnär har fantasi. Det här är en bild av en del av ett konstverk. Jag tänkte presentera konstverket senare här på bloggen så välkommen åter. Under tiden kan du fantisera över hur du tror att konstverket ser ut i sin helhet.

6 kommentarer:

BP sa...

Älskar det jag ser. Helt i min smak och färgerna är underbara.
Ok, jag fantiserar lite nu tills jag får se hela konstverket:-)

Sv. Om du är intresserad av Dicken så klickar på länken. Där finns receptet. Å den är faktiskt riktigt god - detta sagt av en icke-sötis.

SoF sa...

Om "blått är flott" hos mig, så är det "grönt är skönt" hos dig. ;)

Kan det vara glaskonst månn´tro?

Glad lördag/SoF

Bildgatan sa...

Det ska verkligen bli spännande att se resten men jag tycker att bilden är ett konstverk redan som den är. Det behövs inte något mer och därför blir det extra spännande att se om jag kommer att bli besviken eller om det blir bättre, kan ju vara lika bra både och.

Fantasin går igång.

Pysselfarmor sa...

Ska bli jättespännande att se..ser att någon tyckt sig se glas i bilden...jag ser sådana där godisstänger och kanske slangar eller kablar ;-) verkligen fantasi har vi alla.

Charlotta sa...

Härliga och harmoniska färger! Fantasin räcker inte riktigt för att klura ut vad det är, om det inte är ett grönhårigt troll. ;)

Viola sa...

som et kunstverk.. Og veldig Vårlig! :)