17 december 2017

Skyltsöndag

Idag ser det ut så här utanför mitt vardagsrum. Snön föll så vackert i går kväll och det knarrade under fötterna när jag var ute och gick i mörkret. Knarrande sträv snö som lägger sig är ok t.o.m. för mig som inte gillar snö egentligen. Tyvärr är det sällan vi får uppleva det här på västkusten då det ofta blir slask som sedan fryser.

6 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Du skyltar med snö:-) Tackar för det, för här är det så gott som snöfri. För andra gången den här vintern har den regnat bort. Inte mig emot, men en vit jul kan till och med jag köpa. Undrar om din "skylt" smälter bort eller om den håller över julhelgen...
Tusen tack för en verkligen annorlunda skyltning. Stort tack för länken också:-)

Anni sa...

Jag har förstått att det både varit kallare och är mer snö hos er i väst än vi har i nollåtta. Väninnan i Vargön hade minus 12 när jag hade minus 3 på förmiddagen!
Men visst är det vackert. På bild. :-)

Ditte sa...

Så fin skyltning från din trakt! Trevligt att se snön på avstånd men jag saknar den inte direkt. Åker gärna skidor men det blir inte så ofta tyvärr och då tycker jag om snön. Liksom en förutsättning...Hoppas snön stannar kvar ett tag. I alla fall över jul.

Stare Ström sa...

Man ska aldrig gå ut utan kamera! Idag var verkligen fint. Så kul att du lyckats få domherren på bild. Men visst är det fler av dem också i år? Och jag niger för min strömstare!

Anki sa...

Härlig skyltning så här i mörkaste december ... gillar din vackra gärdsmyg!

Carita Liljendahl sa...

Jag undrade - var är skylten?!
Men sedan insåg jag poängen :-)