19 oktober 2016

Längs med ån
Längs med ån satt ett nytt konstverk! Vår lokale konstnär brukar överraska med skyltar på lite olika ställen men denna gången var det ett av hans konstverk. Två bilder i en! 

8 kommentarer:

BP sa...

Läckert! Gillas skarpt! Annorlunda plats och minst sagt ett helt nytt tänk! Så kul med en lokal konstnär som får chansen att visa upp sig.

PS. Med tanke på hur gammal han är så ser han väldigt ung ut på hans egen hemsida. Ungefär som "mina" författare till böckerna:-))))) DS.

Freja sa...

Så kul!

Eva Trillian sa...

Gillar både konstverket och att en konstnär sätter ut något så fint till vandrarens njutning! :) Alla som gör vardagen ännu vackrare får, helt klart, tummen upp!

Stare Ström sa...

Vilken kul idé! Och så bra att han delar med sig till er!

Stare Ström sa...

svar: Så kul att du orkar igenom alla bilderna! Den här resan var enklast möjliga, vi hoppade på en resa som Iventus gör. Inte min stil på resa, men man får se väldigt mycket. Det är ett bra sätt att få en överblick. Man kan säkert åka på egen hand. Jag var speciellt intresserad av Transnistrien och Moldavien. Transnistrien är nog lite knepig. Visum dit gäller bara i timmar räknat! Dessutom svårlästa skyltar. Rumänien kan inte vara något problem. Vägarna var fina (gällde inte i Moldavien) och alla tre länderna är oerhört billiga.

FREEDOMtravel sa...

Gillar både läget och konstverket i sig. Kul ide med två bilder i en, och särskilt i en sån här "utomhusarena"!

BP sa...

Svar: Hahaha! Jag bakar aldrig, så jag vill ha stora ägg till frukost til exempel:-))))

BP sa...

Svar 2: Har visat bollarna som ska symbolisera prickarna över ä:et på Täby alltså ett antal gånger på bloggen. De kom väl upp för ungefär 10 år sedan eller så. Å det är länge sedan jg visade dom på bloggen. Å då sken solen om man säger så. Bollarna - eller kulorna som många säger byter färg då och då. Tycker faktiskt om dom...

PS. Sirius upp i Allsvenskan ikväll. Kul för dom, verkligen. Men jag kan inte påstå att Allsvenskans kvalitet internationellt sett höjs direkt. Jag menar - Sirius, Jönköpings Södra och Östersund, visstoch EL bland annat och hur det har gått i år... Det är nästan ett under att det svenska landslaget och U-21 är så framgångsrika som de ändå är. DS.