4 september 2016

Skyltsöndag

 I London spelas den här pjäsen nu. Jag har inte varit på pjäsen, men tyckte skylten var läcker.

Själv har jag aldrig fastnat för Harry Potter. 
Jag hade hellre sett på Matilda av Roald Dahl, de böckerna har jag gillat.

4 kommentarer:

Eva Trillian sa...

:) Där var jag! Anrik teater och en pjäs i två delar som sågs tillsammans med hela teatern fylld med entusiaster och Harry Potter-fans :) En upplevelse att gotta sig åt :) Men jag hade gärna sett Matilda också. Och teateradaptionen av boken "The Curious Incident of the Dog in the Night-time - en favoritbok som jag såg gick som teater när jag var där. Skulle nog kunna åka till London ofta och aldrig ha tråkigt :)

BP sa...

Skyltningen för pjäsen är otroligt läcker och mäktig. Köpte ju boken och blev grymt besviken. Å då är jag ändå en riktig inbiten HP fan som läst böckerna både en och två gånger.

Å vilket roligt sammanträffande att du la upp en skylt på Ronald Dahl's Matilda, medan jag läste på Wiki om honom och Willy Wonka. Har då aldrig hört talas om Ronald Dahl. Ooooops. Ja, du vet ju att min allmänbildning inte är den bästa så du blir nog inte förvånad;-)

1 000 tack för toppen skyltning och länken:-)

PS. Hoppas Eva kommer att skriva om besöket på teatern och hennes intryck om pjäsen. DS.

Freja sa...

Jag har inte läst böckerna och inte heller sett filmerna förrän i julas. Dottern övertalade mig att se alla filmerna och det var så mycket bättre än jag trott. Så jag skulle gärna gå på teatern nu!

Nina sa...

Vilken läcker skylt!
Men håller med dig. Harry Potter har aldrig varit min cup of Tea./Nina