14 februari 2016

Under uppbyggnad

Här byggs den nya fotbollsarenan i Falkenberg.  De här bilderna tog jag i början av januari och sedan dess har det hänt en hel del, bl.a. har det kommit upp en läktare till. Inte förrän säsongen 2017 ska den tas i bruk och då hoppas vi att laget fortfarande är kvar i allsvenskan!

5 kommentarer:

BP sa...

Tack Gärdsmygen för ett inlägg helt i min smak:-)

Det första jag tänkte på när jag såg första skylten är att det är en himla tur att Peterson inte stavar sitt namn med två s, för då hade namnet ju blivit betydligt mindre om det ska "jämt upp" md "Hansson". Japp, arbetsskadad är jag fortfarande;-)

Å läktaren blir ju riktigt fin. Ska bli kul att se när den är färdig. Å den förpliktigar ju. Jag menar det kan ju inte vara så roligt att spela i Superettan inför en tom om ä ny läktare.

Stort tack för skyltningen och länken:-)

Susanne sa...

Det hoppas jag oxå. Skulle gärna åka till Falkenberg och se Djurgården möta Falkenberg borta på er nya fina arena.

Freja sa...

Även hos oss byggs arena, för en klubb med stora drömmar... jag tycker kanske pengarna använts bättre till det som är viktigt just nu och inte för att en hög med män ska få drömma vidare, men så är jag en arg tant oxå.

Anonym sa...

Och som gammal falkenbergsbo så håller jag också tummarna för att de är kvar i Allsvenskan! Var är det egentligen som arenan byggs?

anemonen sa...

En ny fin arena är aldrig fel för jag unnar ju fotbollsfantaster och andra idrottsintresserade en fin läktare.