31 december 2015

Gott Nytt År!Bloggvänner och alla andra vänner! Ett riktigt Gott nytt 2016 önskar jag er alla!
Året som gick innehöll spännande förändringar för mig med nytt jobb efter halvårsskiftet. Det har tagit tid och kraft i anspråk, men gett mig glädje och ny inspiration och jag ser fram emot fortsättningen. Bloggen lever, men sporadiskt. Efter att från och till under perioder funderat på att lägga ner har jag väl kommit fram till att den kan fortsätta leva så här med sporadisk aktivitet.  Delvis beror mitt sporadiska bloggande på att jag inte fotograferat så mycket, delvis är det tiden att sitta vid datorn som inte finns. Jag har också försökt att ägna mer tid åt motion. Förhoppningsvis ska jag bli flitigare med kameran under 2016, men motionen ska jag inte släppa. Hellre mindre bloggande;) Jag är inne hos er andra och tittar då och då men jag skriver inte alltid en kommentar. Många av er känns som vänner trots att vi inte setts IRL, och det är svårt att släppa vad som händer hos er, jag har ju faktiskt varit i den här världen sedan 2008....! Sju år, går in på mitt åttonde!
Vid 2015 års ingång antog jag kaosutmaning 2015, vilket innebar att jag skulle läsa tjugo böcker under året (se här). Tyvärr rodde jag inte i land det hela. Jag älskar att läsa, men när mitt jobb är igång har jag varken ork eller koncentration att läsa.  Dessutom gillar jag att sträckläsa, tycker inte om att ta itu en med bok som legat ett tag. Nu har jag plöjt två böcker under julledigheten. Nästa år blir det ingen utmaning på detta vis, men böcker på min "att läsa-lista" finns det! Jag gillar inte nyårslöften. Önskningar är bättre! Lite av önskningarna framgick av min text, men det finns fler! Dem behåller jag för mig själv. Allt gott till er alla!

5 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Trevligt för oss att du inte lade ner bloggen :) Det är trevligt med de sporadiska inläggen!
Gott slut på 2015 idag och ett Riktigt Gott Nytt År önskar jag dig!

BP sa...

Då har du och jag varit bloggare lika länge. Här förtjänar vi en stor klapp på axeln tycker jag!
Är glad att du bestämde dig för att fortsätta. Uppskattar både dina fina bilder och fyndiga texter. Tack för det:-)

Å bloggpromenader ger ju inte lika mycket träning som riktig motion. Det kan jag hålla med om;-)

Avger inte heller några nyårslöften som ändå inte hålls. Men jag vill gärna önska dig ett gott slut och ett toppen nytt!

Kram å vi kanske kan träffas irl igen nästa år:-)

Stare Ström sa...

Gott nytt år önskar jag dig! Det är trevligt när du dyker upp så håll det på din egen nivå!

svar: visst är det härligt med blommande körsbärsträd i dec! Det måste nog ha blivit lite felprogrammerat, men det gör inget! Jag tvärstannade med cykeln när jag såg det och var tvungen att kolla att det verkligen var sant.

Anita Malta sa...

Hela sju år i bloggvärlden !! Det kan vara svårt att bara släppa. Skönt att läsa att bloggen din lever vidare och självklart tar du det i den takt du känner bäst för.
Utmaningar kan vara både en sporre och en ren "plåga" ;-) Har anmält mig till fotoutmaningnen 316 Foton 2016, hejåhåå, undrar just hur det ska gå :-)
Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År och att dina önskningar uppfylls!!

Kolonilotta sa...

God fortsättning på det nya året.
Härligt att höra att du kommer fortsätta. Även om det kanske inte blir inlägg så ofta! Gillar bilden i detta inlägg intensivt mycket! Kanske för att den ger känslan av våran nyårsafton detta år! :)
Kram till dig och ha en riktigt skön helg.